Fotografijo nam je poslal tudi bralec, ki ga je zanimalo, ali je to vozilo, parkirano tudi ta konec tedna v mestecu Šilo na Krku, res vozilo predsednika vlade?
Pogovarjali smo se z lastnico avtomobila z registrsko oznako GO GOLOB, ki je razkrila, kakšna je njena povezava s predsednikom vlade Robertom Golobom.

Že nekaj dni na Twitterju in tudi v nekaterih medijih krožijo fotografije belega BMW X6, ki ga krasi registrska tablica s po naročilu narejeno oznako GO GOLOB.

Čeprav si lahko vsakdo naroči registrske tablice po izbiri, so številni posamezniki in tudi mediji avtomobil označili za last predsednika vlade Roberta Goloba, ki prihaja s Primorske.

Tako je tudi en izmed bralcev Mariborinfo omenjen avtomobil minuli konec tedna videl na otoku Krk in se na uredništvo obrnil z vprašanji, ali premier res dopustuje na Hrvaškem.

Izbrskali smo in ugotovili, kdo je pravzaprav lastnik zdaj že slovitega belega BMW-ja.

Lastnica avtomobila: Gorica še ne pomeni, da je vse od Goloba

Našli smo lastnika avtomobila in z njima govorili, a sta nas prosila, naj njunih polnih imen ne objavimo, saj se ne želita še dodatno izpostavljati.

Stvarnika registrske tablice GO GOLOB sta za uredništvo razkrila, da jima je situacija, ko ljudje njun avtomobil povezujejo s premierom, že smešna.

»Ubogi je ta Golob, ko mislijo ljudje, da je skos samo na morju. Ker mi smo dejansko sam za vikende dol,« je dejala lastnica avtomobila in še dodala, da imajo ljudje res preveč časa, da zdaj ves čas fotografirajo njun avto.

Povedala je še, da o menjavi registrske tablice ne razmišljata, se je pa pošalila, da s partnerjem razmišljata, da bi poleg registrske tablice umestila še logotip njunega podjetja. 

»Da bi potem delali vsaj reklamo za firmo, da imamo še mi kaj od tega,« je pripomnila v smehu.

Še enkrat je poudarila, da njun avtomobil nima nikakršne povezave s predsednikom vlade, hkrati pa še dodala, da registrska tablica Gorica še ne pomeni, da je vse od Goloba.

Komentarji (11)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
ovi (ni preverjeno)

...Surflajtunger - _ boš kaj pripomnil (glede na to, da so se radarske slike vsipale razen Siolove...ccc- ;-)))- ti je toča stukla BMW ja mogoče ?

pohorskisvizec

Dr.surf baje vozi M5 in baje je mag. bluzenja.Čakam,da se oglasi.

ovi (ni preverjeno)

..jaz tudi, kosmati :-)

In reply to by pohorskisvizec

Surfeiter (ni preverjeno)

Si dočakal ... za tvojega JaJota je tole vrtec ... ej, ravno sem pijan prišel iz Laganninija ... ne da se mi ...

In reply to by pohorskisvizec

Surfeiter (ni preverjeno)

Hej fantje ... mačkast sem buden od desetih, počasi pišem ... oni gori me sprašuje ... odgovarjam ... jebe se meni kdo ma kakšno tablico ... naj kvazi munjene novinarje skrbi kam pl(j)uje ta država ...

In reply to by Surfeiter (ni preverjeno)

pohorskisvizec

Opa Dr surf...kaj si pil....vodo?

In reply to by Surfeiter (ni preverjeno)

Surfeiter (ni preverjeno)

Pijem "cuvee" (ne vem če sem prav napisal) ... vino mešanica merlota in terana ... iz Istre ... zadane kot metek ... treba pazit, da ne padem s pasarele ...

In reply to by pohorskisvizec

Surfeiter (ni preverjeno)

... jem avtohtone smokve velike kot tenis žogica in sladke kot med, zraven pršut izpod Lovčena, poslušam oba Olivera (Dragojević in Mandić), občasno cuknem Žutu osu iz Šumadije ter za glavno jed maznem jagnjetino sa Grmeča ali zobatca iz globin pred Hvarom ... in obujam spomine na Jugoslavijo in neke druge čase, ko je človek človeku bil prijatelj ... aja, me boš vprašal, kaj pa imaš slovensko ... imam slovensko registracijo na barki, kar pomeni: plačani vsi davki oz. dajatve in prispevki ... na zdravje, da smo, Svizni, živi i zdravi još godina sto ...

In reply to by pohorskisvizec

Surfeiter (ni preverjeno)

Brate mili ... mi kdo kaj more? ... ups, sem že pijan ...

In reply to by pohorskisvizec

Rick (ni preverjeno)

Taubi takega traktorja po moje ne bi imel...

Neviden (ni preverjeno)

Bogi reveži s kakšno kripo se vozijo ni čudno da so tako zakompleksani in težavni.No resnica je ,da bmvjčje vozijo zelo težki ljudje.

Starejše novice