Vir: Instagram, James May (@jamesmaybloke)
Imate radi hitre avtomobile? Potem ste gotovo slišali že za televizijsko oddajo in zvezdnike oddaje Top Gear. Kaj pa če vam povemo, da se ti v teh dneh mudijo v Mariboru?

Mariborčani so lahko včeraj v mestu ob Dravi opazili pisano druščino. Po tem, ko so voditelji avtomobilističnega šova The Grand Tour Jeremy Clarkson Richard Hammond in James May obiskali Planico, Bled in Veliko planino, pa so se včeraj ustavili tudi v Mariboru.

Prvi mož oddaje Jeremy Clarkson je namreč na družbenem omrežju Instagram objavil fotografijo in videoposnetek sovoditelja Richarda Hammonda, ki teče po ciljni areni na Mariborskem Pohorju, ki je pozimi zasedena s smučarji.

Češka, Slovaška, Madžarka, Slovenija

V medijih že nekaj dni sicer krožijo fotografije zvezdniške druščine, ki pri nas snema prihajajočo sezono priljubljene avtomobilistične oddaje The Grand Tour.

Oddajo so ustvarili leta 2016, po odhodu Clarksona, Hammonda in Maya iz BBC oddaje Top Gear. The Grand Tour sicer sledi podobnemu formatu, vključno s pregledi avtomobilov, avtomobilističnimi izzivi in ​​dirkami, studijskimi segmenti in slavnimi gosti.

Ustvarjalci pa so se v zadnji sezoni in prihajajočih epizodah oddaljili od že omenjenega formata in se se v dogajanju osredotočajo predvsem na individualne pustolovščine, v katerih voditelji potujejo z ene lokacije na drugo v izbranih vozilih.

Četudi je bilo zaradi epidemije koronavirusa snemanje dlje časa ustavljeno, pa se je znova pričelo letošnjega junija, in sicer na Poljskem. Iz Poljske so na to zvezdniki odpotovali na Češko, Slovaško in Madžarsko in ne nazadnje v Slovenijo ter tudi Maribor.

Kot je videti iz objav na Instagramu, pa ustvarjalcem oddaje v Mariboru nikakor ni bilo dolg čas.

Komentarji (6)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
ziplinu (ni preverjeno)

Z svecniki na haubi se vozi okrog, Hojsovi prasci pa mu ploskajo. Probajte se vi peljati z svecniki na haubi.

Mestjanar (ni preverjeno)

Ti pa si malo za časom, Miki. Si mislil verjetno Bobnarjevi prasci, al?

In reply to by ziplinu (ni preverjeno)

Surfeiter (ni preverjeno)

Ni se zmotil ... Hojsovi prasci! ... saj tudi če je letel in je leteči je še vedno pujs ...

In reply to by Mestjanar (ni preverjeno)

Mestjanar (ni preverjeno)

Vauuu, Mr. advokat Zip..., ali morbit kar samemu sebi? Le kdo so Hojsovi prasci? Sicer pa je g. Hojs takrat zelo smiselno, v skrajšani obliki, uporabil Jezusove besede v Matejevem evangeliju v Govoru na gori: "Ne dajajte psom tega, kar je sveto, in svojih biserov ne mečite pred svinje, da jih ne pomendrajo in se nato obrnejo ter vas ne raztrgajo. (Matej, Sveto pismo nove zaveze, 1984, 40)." Prvo opažanje je, da bistvo Jezusovega izreka ni v svinjah, temveč gre za opozorilo, naj se nekomu ne daje duhovnih ali materialnih dobrin, ki si je ne zasluži, jih ne razume oziroma jih ne zna ceniti. Včasih se namreč sliši tudi različica, ki govori o metanju biserov »v blato«, namesto »svinjam«.

In reply to by Surfeiter (ni preverjeno)

Surfeiter (ni preverjeno)

Jezus? Je to tisti, ki je bil spočet brez fuka in je kasneje šel direkt v nebo? Dobra primerjava!

In reply to by Mestjanar (ni preverjeno)

pohorskisvizec

Članek govori o oddaji Top Gear, vi pa nabijate o politiki. Zahojenci! Dr surf spet mešaš jabolka in hruške!

Starejše novice