Vedno elegantna Nika Ambrožič Urbas po vrnitvi iz Londona, kjer je živela dobrih 17 let, že pet let navdušuje Slovence in Slovenke s svojo energijo, lepoto in karizmo (foto: arhiv POP TV).
Mnoge Slovenke jo rade povprašajo za njen recept za srečo, saj ves čas preprosto lepo žari.

Vedno elegantna modna oblikovalka, nekdanja žirantka šova Zvezde plešejo in vplivnica Nika Ambrožič Urbas je ena tistih znanih dam, ki skrbijo zase, da so vedno znova elegantne, urejene in prave dame, zato ni nič nenavadnega, da jo mnoge Slovenke rade povprašajo za njen recept za srečo, saj ves čas preprosto lepo žari. 

»Mislim, da je recept za srečo to, da si zvest samemu sebi. Poglej se v ogledalo in se vprašaj, kaj in kdo v resnici si, kakšni so tvoji potenciali, in predvsem, kaj si najbolj želiš. Ko si enkrat priznaš svoje sanje, potem je samo še od tebe odvisno, da jih začneš uresničevati. Resnično te ne omejuje nič, razen lastnega strahu. 

Če se enkrat zares ozreš okrog sebe in vidiš, kaj te obdaja, hitro prepoznaš, da nas obdajajo čudeži. Sama vidim toliko neke lepote, ker jo tudi iščem, in se zavestno obračam stran od negativnih vplivov. Dosledna pa sem tudi pri tem, da se družim z ljudmi, ki me napolnijo s pozitivno energijo, obenem pa ne čutim prezira ali zamere do ljudi, ki se vedejo negativno. Le ne dovolim jim, da vdirajo v moje okolje. 

Živi in pusti živeti, kajne? Vesela sem, da sem tukaj, da imam, kar imam, in se vsak dan za to tudi zahvalim. To ima name velik vpliv in me z vsakim dnem sproti napolni s svetlobo,« nam je zaupala srečana Nika, ki je že vrsto let srečna tudi v objemu moža Matjaža Ambrožiča.

»Sama vidim toliko neke lepote, ker jo tudi iščem, in se zavestno obračam stran od negativnih vplivov.« (vir: Osebni arhiv)

Komentarji (1)

Zvegla (ni preverjeno)

jaz pa takih, kot je tale, ne spuščam v moje življenje, pa me mediji ves čas posiljujejo z njimi...

Starejše novice