Ena izmed najbolj priljubljenih televizijskih serij vseh časov se s posebno epizodo po 15. letih znova vrača na televizijske zaslone.

Govorimo seveda o nanizanki Prijatelji, ki se je že leta 1994 s prvo sezono zapisala med televizijske zvezde. Tokrat se na male ekrane po 15. letih vrača s posebno epizodo, ki bo morala biti predvajana že lanskega maja, vendar je epidemija koronavirusa prekrižala načrte, zaradi česar so s snemanjem pričeli šele letošnjega aprila.

Težko pričakovana epizoda nosi ime »Friends: The Reunion« oziroma Prijatelji: Ponovno snidenje in bo na spletni pretočni platformi HBO Max predvajana 27. maja.

Leta 2020 je namreč vseh deset sezon Prijateljev zapustilo Netflix in se pridružilo HBO Maxu v pogodbi, za katero se govori, da je WarnerMedia stala več kot 400 milijonov dolarjev za pravice do izvirne serije.

Prvi napovednik pa je na družbenem omrežju Instagram delila tudi Jennifer Aniston, ki v nanizanki igra Rachel Green. Ogledate si ga lahko spodaj.

Vrnitev originalne ekipe in številnih zvezdnikov

V posebni epizodi bodo nastopili vsi zvezdniki Prijateljev, in sicer Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry in David Schwimmer, ki se bodo po 15 letih vrnili na prvotno prizorišče zločina, tako imenovani Oder 24 studia Warner Bros. v Burbanku.

V težko pričakovani epizodi bodo nastopile tudi gostujoče zvezde, med njimi: David Beckham, Justin Bieber, BTS, James Corden, Cindy Crawford, Cara Delevingne, Lady Gaga, Elliott Gould, Kit Harington, Larry Hankin, Mindy Kaling, Thomas Lennon, Christina Pickles, Tom Selleck, James Michael Tyler, Maggie Wheeler, Reese Witherspoon in Malala Yousafzai.

Viri blizu projekta so lani za ameriški medij Variety povedali, da naj bi vsak od šestih zvezdnikov za sodelovanje v posebni epizodi prejel kar 2,5 milijona dolarjev.

S spleta

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Zikollino (nepreverjen)

In kje gledati HBO Max in vse ostale satelitske programe brezplačno (vse filmske, športne, naravoslovne, vse kanale bivših YU republik z vsemi Pinki vred, s filmoteko preko 500 novih, komaj predstavljenih filmov)? Magičen beseda/naziv je: KODI ...

Starejše novice