Foto: Pop TV
Znano je, kdo bo tekmoval v letošnji Kmetiji.

Pop TV je razkril 20 tekmovalcev, ki se bodo v letošnji Kmetiji borili za zmago in 50.000 evrov. 

V prvi postavi bomo na televizijskih ekranih lahko videli 16 tekmovalcev, naknadno pa se jim bodo pridružili še štirje. 

Pričetek nove sezone bo septembra.

Tekmovalci so ...

 • Aljaž Pušnik

21-letni Aljaž iz Trzina v Kmetijo vstopa s svojim dekletom in pravi, da ga ljubezen pred kamerami ne moti.

Najbolj se boji novih ljudi, strategije pred vstopom nima. Med svoje lastnosti našteje, da je pozitivec in tudi egoist. Zase pravi, da je v njem 70 odstotkov kmeta.

 • Ambrož Vahen Kralj

29-letni Ambrož iz Šentjurja pravi, da mu nobeno kmečko opravilo ni tuje, saj je odraščal na kmetiji.

V Kmetijo vstopa s strategijo – ni popuščanja, niti za milimeter. Najbolj bo pogrešal svoje prijatelje in mamine kremšnite.

 • Anže Ipavic

Star je 29 let in prihaja iz Maribora. Anže je trener življenjskih in socialnih veščin, ki pravi, da od kmečkih del obvlada okopavanje.

Najbolj neprijetno opravilo pa mu je gnojenje. Njegova najljubša žival je vešča – ker je neškodljiva in lepa. Če zmaga, bo denar porabil za izobraževanje.

 • Dominik Visočnik

25-letnik prihaja iz Hoč. Tudi Dominik v šov vstopa z dekletom in jasnim ciljem – greva po zmago in 50.000 evrov. Iz preteklih Kmetij mu je najbolj ostal v spominu Denis Toplak.

Pravi, da bo strategijo sproti prilagajal.

 • Franc Vozel

58-letnik živi v kraju TrbovljeFranc Vozel je že znan obraz Kmetije, ki se vrača. Delaven, marljiv in preprost – med kmete tudi tokrat vstopa iskreno in direktno. Ne bo trpel nedela in zagotovo bo tisti, ki bo prvi pri kmečkih opravilih in zvečer zadnji, ki zapusti delo.

 • Gino Tadej Podgornik

22-letni Gino iz Tolmina pravi, da mu kmečka opravila niso tuja, tako da bo poprijel za vsako delo. Na kmetiji bo pogrešal telefon in pohodništvo ob reki Soči.

Pretekle Kmetije je nekoliko spremljal, tako da mu je najbolj ostala v spominu erotika na skednju.

 • Jan Knez

Jan je 56-letnik iz Maribora. Je glasbenik, ki pravi, da se je na vstop v Kmetijo pripravljal kar cel mesec, zadnje noči pa slabo spal, saj ga je skrbela nevednost.

Kmečka opravila mu niso tuja, saj ima tudi sam posest na Goričkem. Nagrado bi porabil za oddih in jeklenega konjička.

 • Karin Lipovnik

24-letna Karin iz Dravograda pravi, da je bil vstop v resničnostni šov njena želja od otroštva. Veseli se spoznavanja novih ljudi in nima posebne strategije na poti do zmage.

Poprijela bo za vsako delo, ne bo pa prijela pajka, saj se jih boji.

 • Lina Majcen

Je 20-letnica iz kraja Moste pri Komendi. Lina v Kmetijo vstopa s fantom, za družino pa pravi, da jo je podprla pri njeni ideji, saj so že vajeni, da rada preizkuša nove stvari.

Najbolj jo skrbi, da bo na kmetiji lačna, pogrešala pa bo svojega psa.

 • Majda Candir

59-letnica prihaja iz Gorice pri Slivnici. Majda pravi, da gre v Kmetijo preizkusiti svojo psihično vzdržljivost.

Kmečka dela in spoznavanje novih ljudi, ji ne bo delalo težav, bo pa pogrešala popoldanski počitek. Če zmaga, si bo kupila stanovanje.

 • Maria Arko

57-letna Maria iz Ribnice pravi, da v Kmetijo vstopa nostalgično, saj se veseli kmečkih opravil. Zanimivo je, da čisto nihče ne ve, da gre v resničnostni šov, zato bo prav za vse presenečenje.

Za delo bo z veseljem poprijela, ni pa jih blizu tlačenje sena, ki ji povzroča alergijo.

 • Mattia Rutar

20-letnik iz Kopra Mattia je prvi tekmovalec, ki ga v Kmetiji ne bomo videli že prvi dan, ampak se bo vselil naknadno. Kdaj? Hm, naj ostane tančica skrivnosti.

Drugače pa je maneken, ki rad preizkuša nove stvari, zato gre tudi v Kmetijo. Nagrado bi porabil za povečanje svojega podjetja. Dodaja še, da z goloto pred kamero nima težav, saj je ponosen na svoje telo.

 • Nika Belčić

20-letna Mariborčanka Nika je Dominikovo dekle, tako da ji bo v šovu nekoliko lažje, kaj pa to pomeni za konkurenco, bomo videli.

Klepetavo dekle pravi, da se v šovu najbolj veseli spletk in nagrad za opravljeno nalogo. Sama sebe opiše z besedo – provokator.

 • Nina Radi

32 let stare Nine Radi iz Maribora se spomnimo iz šova Sanjski moški in zdaj se vrača na televizijske zaslone. Tudi ona ne bo vstopila v prvi postavi, kakšna bo njena vloga, bomo izvedeli kmalu.

Zelo se veseli Kmetije, saj pravi, da so petke fajn, a narava je še boljša. Tudi ona gre po zmago in strategije ne razkriva.

 • Polona Kranjc

19-letna Polona iz Dola pri Ljubljani bo zopet v šov vstopila kot najmlajša tekmovalka, a tudi ona ne bo tam od prvega dne.

Kakšna je njena naloga? Tega še ne izdamo, izdamo pa, da se veseli nove preizkušnje. Blizu ji je delo na vrtu, košnja trave, boji se, da se ne bi razumela s sotekmovalci.

 • Romana Lavrič

Stara 20 let iz kraja Vrtače. Romano je na skrivnosti resničnostnega šova Kmetija pripravljala vsem poznana Lara Goršek Kos, ki je njena prijateljica. Čeprav sama pravi, da se je na Kmetijo pripravila, kot da gre na dopust.

Najbolj bo pogrešala svoje bližnje in backa Jona.

 • Stanka Tokić

60-letna Mariborčanka je najstarejša tekmovalka. Stanka pravi, da bo dobra kmetica. V šovu bo najbolj pogrešala svoje rože in gledanje nadaljevank.

Čeprav svoje strategije ne razkriva, bo v primeru zmage nekaj denarja podarila otrokom brez staršev, svoji družini in nekaj obdržala zase.

 • Tadej Kolar - Jetski

31-letnik prihaja iz Ljubljane. Tadej je zadnji med tekmovalci, ki se ne bo vselil v prvi postavi, ampak bo presenečenje za prvotno šestnajsterico. Njegova vloga? Bomo izvedeli!

V Kmetijo vstopa brez delovnih izkušenj in pravi, da gre po prepoznavnost za svojo kariero. Dekle nad njegovim vstopom ni bilo navdušeno, a na koncu ga je sto-odstotno podprlo.

 • Tilen Brglez

23-letnik prihaja iz Rogaške Slatine. Tilen pravi, da so imeli doma manjšo kmetijo, zato je v njem kar dosti kmeta. Med opravila našteje od skrbi za trto do ličkanja.

V šov prihaja po zmago, a strategije ne razkrije.

 • Tjaša Vrečič

22-letnica iz Murske Sobote. Tjaša pravi, da je njena najljubša domača žival kokoš, ki nese jajca, sama pa jih obožuje. Po izobrazbi je veterinarski tehnik in je prakso opravljala na kmetiji, zato ji delo ni tuje.

Najbolj se boji, da izpade že v prvem tednu.

Starejše novice