Foto: Caffe Club 911
Mariborčanka Nina Radi je svojo ljubezen iskala v resničnostnem šovu Sanjski moški, a brez uspeha. Sedaj je jasno, da je princa na belem konju našla v drugem šovu, in sicer v Kmetiji. Njuna romanca z Ambrožem še vedno traja.

Nino Radi smo spoznali kot simpatično in odkrito punco, ki se je potegovala za srce Gregorja Čeglaja v resničnostnem šovu Sanjski moški. Kljub temu da med njima ni vzplamtela iskrica, pa je kaj kmalu po zaključku snemanja prijavila še v šov Kmetija, ki ga lahko trenutno spremljamo na televiziji.

Tako lahko že nekaj tednov spremljamo dvorjenje Nine in sotekmovalca Ambroža Vahen Kralja, ki se je očitno sprevrglo v nekaj več.

V zadnji epizodi so tako gledalci lahko videli, kako sta Ambrož in Nina uradno postala fant in punca. A mnogi se sprašujejo, ali njuna romanca tudi po snemanju še vedno traja.

Prva namigovanja, da je parček še vedno skupaj, so se pojavila ta konec tedna, ko so Nino in Ambroža opazili v mariborskem lokalu Caffe Club 911, kjer sta si privoščila obilni brunch. Da sta tudi uradno skupaj pa je Nina potrdila za 24ur.com

»Najlepše stvari se zgodijo, ko jih najmanj pričakuješ in ko nanje niti ne misliš. Usoda naju je pripeljala skupaj in naju združila. Ko sva se v šovu spoznala, sva ostala skupaj v dobrem in slabem in res sem vesela, da sva ostala skupaj. Nič nama ni prišlo do živega, niti stvari v šovu. Niti tiste, ki so jih gledalci že videli, niti tiste, ki jih še niso. V življenju se vedno zgodi, da najdeš človeka ob pravem času na pravem mestu.

Našla sem svojega sanjskega moškega in to mi pomeni več kot kakršni koli nazivi in podobno,« je Nina povedala za omenjeni portal.

Komentarji (5)

Milanka1234 (ni preverjeno)

Bednika primotorska

brundorfar (ni preverjeno)

milanka...bednica si ti....si jima fauš

morgan m (ni preverjeno)

brundorfar...........Še eden taki se oglaša kot ta dva bednika .Le kdo in zakaj bi bil fauš ? To so luzeri ,ki mislijo ,da so edini ,če so bili na tv .

In reply to by brundorfar (ni preverjeno)

dejan svinskoglavi (ni preverjeno)

A je tebi bik v glavoj se sprdnuo da si tak fuknjeni prokleti stvor levo fasisticnl

In reply to by morgan m (ni preverjeno)

miran miran (ni preverjeno)

In koga briga za ta dva pezdeta

Starejše novice