Mlad mariborski modni oblikovalec David Hojnik je izdal praznično različico svoje kolekcije AURA.

David Hojnik je mariborski modni oblikovalec, ki je stoji za modno znamko DH Fashion. Letošnjega junija je predstavil kolekcijo AURA, pred kratkim pa izdal še praznično različico, s katero je naredil korak naprej od razigrane in navihane candy kolekcije, saj jo je ustvaril v elegantnejši in svetleči različici.

Od drznih puloverjev do vpadljivih oblek

Praznična različica vsebuje kose, ki jih v zimskem času potrebuje modna navdušenka vseh generacij, še posebej pa v prazničnem decembru. V kolekciji so se tako znašli drzni puloverji, jakne za čez dan ter elegantne in vpadljive obleke za večerne zabave. Ne manjkajo niti bleščice in metallic materiali niti perje in umetno krzno, kar pa se za unikaten videz dopolnjuje s čipkami in perlami.

Sodelovanje s trgovino Allegria

DH Fashion sodeluje s trgovino Allegria že več kot tri leta, sodelovanje pa se je pričelo ravno s posebnimi prazničnimi kolekcijami, ki so bile izdelane posebej za Allegrio in njene stranke. Letos pa so vsakoletno tradicijo razširili tudi na novo poslovalnico v Ljubljani ter povečali ponudbo v trgovinah, ki bo na voljo vse leto. Na njihovih modnih revijah ob predstavitvah novih kolekcij pa je vedno prisotna tudi obutev iz sodelujoče trgovine, saj odlično dopolnjuje unikaten videz.

Praznična kolekcija obsežnejša od prvotno zastavljene

Po besedah Davida Hojnika je ta kolekcija izpadla precej obsežnejša, kot je bilo sprva zastavljeno. Na krilih njegovih idej in uresničevanju njegove vizije so tako izdelali kar nekaj kosov več, ki pa so jih stranke kljub oteženi izbiri z veseljem sprejele.

Mariborski oblikovalec meni tudi, da se predstavitev kolekcije v trgovini in družbi strank ter z osebnim stikom vedno znova izkaže za najboljšo možnost, saj prav rad sliši prve vtise strank in njihove želje, ki jih v prihodnje - pri ustvarjanju novih kolekcij - z veseljem upošteva. 

Starejše novice