Slika je simbolična.
Preverite, kaj zvezde napovedujejo za nedeljo, 3. decembra 2023.

Oven

21. marec - 19. april

To je dober dan za zabavo, igro in velika čustva, dragi ovni. Vendar lahko tranzit Venera-Pluton v mešanico prinese nekaj zapletenih občutkov ali interakcij. V idealnem primeru je lahko tisto, kar se pojavi zdaj, namig na vaše strahove. 

Če se zdi, da dinamika odnosa ni v ravnovesju, se odločite za prilagoditve, tako da se boste vi in ​​pomembna oseba počutili opolnomočene zaradi vaše povezave. Po svojih najboljših močeh poskusite nadomestiti strah z ljubeznijo, da se pozdravite in okrepite svoje odnose. Upoštevajte tudi, da so lahko skrbi glede vašega dela, ugleda ali položaja neutemeljene ali pretirane. 

Možni so sumljivi občutki, vendar tudi ti lahko izvirajo iz strahu. Iščite ravnovesje med svobodo in udobjem, tudi če to pomeni, da opustite nekatere dejavnosti ali jih zmanjšate.
 

Bik

20. april - 20. maj

Tvoja težnja, da se držiš znanih ljudi, situacij in stvari, danes izpolnjuje trenutno potrebo, dragi bik. Iščete več varnosti in udobja. Najbolje je, da ste pozorni na obsesivno vedenje z današnjim kvadratom Venera-Pluton, ki vas nagiba k razmišljanju o negativnih čustvih ali zapletenih temah.

 Pod površjem stvari se lahko marsikaj dogaja in vse preveč mamljivo je izraziti stvari posredno, kar lahko stvari še dodatno zaplete. Lahko je v najboljšem primeru frustrirajuće in v najslabšem uničujoče, a tudi razmeroma prehodno in obvladljivo. Nekaj ​​zbudi ali sproži staro prizadetost ali zamero. Namesto da dovolite, da vlada vašemu vedenju, preglejte, kaj se zdaj pojavlja, in si prizadevajte, da to zapustite! 

V resnici se lahko veliko naučite iz neurejenih občutkov, ki se lahko pojavijo zdaj. Raziskovanje intenzivnih čustev je lahko koristno, a razmišljanje o nečem, česar ne morete (ali ne nameravate) spremeniti, vam ne bo koristilo. Če opustite potrebo, da bi prišli do resnice o zadevi, je danes morda najboljše.

Dvojčka

21. maj - 20. junij

Danes ste radovedni in povezani, dragi dvojčki. Vendar so današnje energije včasih obremenjene ali napete. Kvadrat Venera-Pluton lahko sproži sum ali ranljivost. Morda boste občutili močno privlačnost ali impulze, ki prihajajo iz globine. Ali pa obstajajo opomniki o težkih časih in zapletenih občutkih. 

Odnosi zdaj niso enostavni - morda boste v nekaterih svojih interakcijah začutili skrito agendo ali čustvene pasti. Pazite, da nečesa ne držite samo zato, ker se bojite, da bi ga izpustili. Nezdrave navezanosti bodo morda danes postale jasne. 

Čeprav se to lahko počuti nekoliko neprijetno, pa stvari tudi osvetli, tako da jih lahko upravljate, namesto da dovolite, da vas nadzorujejo. Kljub temu se izogibajte manipulativnim taktikam in tistim, ki jih uporabljajo. Prav tako se izogibajte razmišljanju o vprašanju, ki ga ni mogoče ali ne bi smeli spremeniti.

Rak

21. junij - 22. julij

To je dan za poravnavo na čustveni ravni, dragi rak. Kljub temu lahko danes pride do napetosti in lahko ugotovite, da se vam nekdo upira ali vam stoji na poti. Možno je tudi, da nekdo prestopa meje, vas poskuša nadzorovati ali usmerjati. 

Tisti, ki so vam blizu, so lahko zelo občutljivi in ​​občutljivi, ljudje pa zlahka pritiskajo na vaše gumbe. Ta vrsta energije lahko včasih povzroči nagnjenost k ponavljanju vedenja, ki nam ne služi dobro. Prepoznajte jih, da boste lahko spremenili stvari in delali z energijo, da boste izvedeli več o problematičnih področjih. 

Za najboljše rezultate se osredotočite na prekinitev starih vzorcev odnosov, ki v preteklosti niso bili preveč uspešni. Navdušenje in motivacija sta lahko danes gor in dol. Energija in čas sta seveda omejena, četudi se zdi, da lahko zdaj veliko prevzameš.

Lev

23. julij - 22. avgust

Ste v odličnem položaju, da odkrijete občutke, ki ste jih danes morda zakopali ali zabrisali, dragi lev, vendar imejte v mislih, da so trenutno morda večji od življenja. Današnji kvadrat Venera-Pluton je težaven, saj povzroča napetost, ki bi lahko vplivala na vaše odnose in komunikacijo. 

Preveč enostavno je, da nekdo ali nekaj sproži ranljiva področja vaše psihe. Skrbi glede vašega dela ali zdravja lahko motijo ​​vaše uživanje v preprostih povezavah, osebnih interesih in lahkotnih pogovorih. S tem tranzitom se lahko celo najpreprostejše interakcije zdijo obremenjene. Če opazite, da se to dogaja, se poskusite ločiti od situacije in se vanjo pomakniti nazaj, ko boste pridobili nekaj perspektive. 

Prav tako pazite, da ne delite preveč ali pretiravate zadeve. Zdi se, da se danes obveznosti in rekreacija med seboj izključujejo in na nek način tudi so, vendar je ravnovesje mogoče najti. Druga možnost je, da boste morda morali popustiti in se prilagoditi, da boste lahko svoj čas razdelili mednje brez toliko stresa ali pritiska.
 

Devica

23. avgust - 22. september

Danes ste lahko bolj občutljivi na čustveno vzdušje okoli sebe, draga devica. V idealnem primeru imate priložnost, da se osredotočite nase in se povežete s svojimi najglobljimi občutki in težnjami. Toda s tranzitom Venera-Pluton lahko doživite nekaj frustracij zaradi osebnih financ, vrednot in idej, ki spodbujajo strahove ali so v nasprotju s strahovi nekoga v vašem življenju. 

Bodite pozorni na nezdrave navezanosti. Lahko obstaja posesivna žilica, ki jo je treba obvladati; če je tako, je bolj verjetno simptom nečesa, kar je globlje od zadeve. Strah pred tem, da nimate nadzora nad svojim življenjem, vas lahko privede do tega, da se oklepate stvari, ljudi in situacij. Zdaj vam lahko pomaga, če si zavestno dovolite, da popustite, čeprav malo. 

Skrbi glede denarja ali ljubezni so lahko utemeljene ali pa tudi ne, vendar zapravljate svojo energijo, če vas ne motivirajo, da bi rešili zadeve. Ko je Pluton problematičen, kot je danes, ponavadi vidimo, kje smo preveč navezani ali zaskrbljeni, da nimamo nadzora. Lahko razkriva, če se želite učiti iz izkušenj.

23. september - 22. oktober

Tehtnica

Vaša planetarna vladarica, Venera, danes tvori kvadrat s Plutonom, draga tehtnica, in energija je težavna, zlasti za odnose. Ta vidik lahko sproži negotovosti in strahove ali malo konfliktov v vašem domačem življenju. 

Če menite, da poskušajo ljudje manipulirati z vami ali da se morate zateči k manipulaciji, da dosežete svoje, preučite stvari podrobneje. Delajte na svojem delu težave in razumete, da drugih ne morete nadzorovati. Ali pa jasno povejte, da je treba z vami obravnavati neposredno, če drugi poskušajo pritegniti vašo pozornost. Pomembno je, da skrbi ali strahu pred izgubo moči ne pokvarijo vašega razpoloženja. 

Družinsko ali domače življenje bo morda zahtevalo dodatno pozornost. Vendar upoštevajte tudi, da je morda bolje, če se le malo odmaknete, da se lahko sprostite. Morda se zdaj nečesa držite premočno. Ker je v igri tudi tranzit Mars-Jupiter, lahko čutite pritisk, da morate narediti več, kot dopuščata čas ali energija. 

Škorpijon

23. oktober - 21. november

Današnji kvadrat Venera-Pluton lahko zahteva občutljivo ravnanje, dragi škorpijon. Nekateri občutki nezadovoljstva lahko vodijo v manipulativno ali moteče vedenje, če niste previdni. Nagnjenost k razmišljanju o preteklosti lahko moti zdrave interakcije v sedanjosti. Doseči svoje in se z nekom videti iz oči v oči je lahko težko. 

Nadzorovanje pogovora ali prepričevanje nekoga, da nekaj verjame, je lahko skušnjava, vendar ne bo vodilo do izboljšanja. Verjetno je bolje, da se problematičnega področja lotite naravnost, kot da pustite, da se zagnoji. Bodite prijaznejši do sebe, tako da nadaljujete ali izberete čas, ki ni tako obremenjen.

Tranzit Mars-Jupiter, ki je v igri tudi danes, vas lahko sprašuje, kaj je vaša naslednja poteza, ali pa imate težave s tehtanjem svojih možnosti. Mars je v zelo varnem in varnem sektorju vaše karte, kar vas spodbuja, da gradite svoje vire, uživate v njih in vztrajate pri tem, kar znate. Jupiter na drugi strani spodbuja vašo željo po deljenju, interakciji in sklepanju kompromisov. 

Strelec

22. november - 21. december

To ni čas za dolgočasne rutine, dragi strelec, in vaša radovednost je danes velika. Kljub temu so današnje energije nekoliko zapletene. Če ste v zadnjem času prevzeli več obveznosti, lahko te motijo ​​vašo potrebo po uresničevanju osebnih načrtov. 

Lahko bi se počutili začasno izčrpane in brez orientacije ali osredotočenosti. Kvadrat Venera-Pluton lahko kaže na situacijo, ki sproži občutek nemoči, vendar ne dovolite, da bi strah ali zamera vplivala na vaše vedenje. Morda obstaja težava v zvezi z vrednotami, denarjem ali vprašanji lastništva in meja, ki lahko povzročijo nekaj napetosti. 

Dan je lahko na čustveni ravni naporen. Če se počutite izven kroga, se lahko manipulacija ali nadzor, da se vrnete v igro, zdi privlačen, vendar vam ne bo šel v prid. Veliko bolje vam gre, če se odločite za visoko cesto! S svojimi reakcijami se boste naučili nekaj dragocenega o sebi.

Kozorog

22. december - 19. januar

Danes ste pozorni, introspektivni, dragi kozorog. Privlačijo vas skrivnosti in uganke. Če lahko preživljate čas brez motenj, tako da lahko počnete svoje stvari, vam bo verjetno koristilo. Vendar pa lahko aspekt Venere in Plutona povzroči napetost in tekmovalnost. Najverjetneje se to čuti pri oblastnikih ali v poslovnem svetu, čeprav so osebne interakcije lahko tudi stresne – morda celo obremenjene. 

Za najboljše rezultate naj bodo vsi vaši posli nevidni in se izogibajte pastem igranja iger. Medtem ko ne morete nadzorovati, kako drugi pristopijo k situacijam, lahko nadzorujete, kako se odzovete, in včasih je najboljši odziv nikakršen odgovor! 

Konkurenca vas lahko motivira, da izboljšate svojo igro, toda danes ste nagnjeni k temu, da se zaradi nje počutite odvrnjene – bolj verjetno je, da vas bo narobe udarila. Naredite svoj del tako, da se izogibate poskusom režije stvari. V resnici lahko vedenje v tem trenutku zelo umaže vaš ugled, zato je najbolje, da zaenkrat stvari ostanejo nespremenjene.
 

Vodnar

20. januar - 18. februar

Danes so lahko močnejša čustva v zvezi z odnosi, dragi vodnar. Trenutno je interakcija ključnega pomena za čustveno zadovoljstvo z Luno v vašem sektorju partnerstva. Vendar pa je današnji kvadrat Venera-Pluton zapleten, saj lahko spodbudi kakršne koli težnje po čustvenih skrajnostih. 

Lahko pride do pretirane reakcije na manjše težave in dogodke, vendar so to verjetno simptomi globljih težav. Bodite pripravljeni soočiti se s temi težavami z iskrenostjo do sebe za najboljše rezultate. Kljub temu je lahko težko ostati nepristranski ali omiliti stvari. 

Občutek, da ne morete popolnoma opustiti preteklosti, lahko ovira vašo željo po novih izkušnjah in napredovanju v življenju. 

Ribi

19. februar - 20. marec

Neorganiziranost in neravnovesje lahko pokvarita vaše današnje razpoloženje, drage ribi, z Luno danes v vaši šesti in nato sedmi hiši. Želeli se boste zaposliti. Zaradi občutka varnosti ste danes v najboljšem stanju. Kljub temu je lahko izziv ohraniti zdravo razdaljo do problematičnih področij. 

Z nekom niste na isti valovni dolžini ali pa prejemate mešane signale. Bodite pozorni na težnjo, da preveč berete o tem, kar se dogaja okoli vas. Ljudje imajo trenutno verjetno skrite načrte, vendar je najbolje, da se ne osredotočate preveč na negativno. Aspekt Venera-Pluton po navadi vzbuja dvome in notranje zamere. Notranja zmeda glede dinamike ali globine odnosa je zdaj lahko korenina težav. 

Če vas razmeroma preproste težave razburijo veliko bolj, kot ste pričakovali, raje poiščite razloge, kot da dovolite, da strahovi in ​​frustracije vladajo vašemu razpoloženju. Tudi danes se lahko pojavi vprašanje, ali svojo energijo vložiti v določen projekt ali ne. Čeprav bi raje izkoristili priložnosti, se boste morda morali umiriti in počakati na prave (ali boljše) sledi.

Starejše novice