Foto: Bobo
Prvi intervju partnerke Roberta Goloba.

Tino Gaber, ki jo v javnosti poznamo predvsem po pojavljanju na lepotnih izborih in modnih brveh, v zadnjih tednih poleg titul televizijske voditeljice, podjetnice, vplivnice na družbenih omrežjih in nekdanje lobistke, krasi tudi še en zanimiv naziv: partnerka predsednika vlade.

Nekdanja miss Hawaiian Tropic se je za revijo Jana te dni nekoliko odprla in širi javnosti še dodatno predstavila v svojem prvem intervjuju kot nova srčna izbranka premierja Roberta Goloba.

»Ni tako, da dobiš dobiš čarobno paličico, s katero rešiš vse čez noč«

To, da je tudi sama veganka (tako kot predsednik vlade), ni nobena skrivnost. Gaber v intervjuju pojasni, da je zelo vneta zagovornica skrbi za živali in za okolje ter okolju prijaznega načina prehranjevanja.

Na vprašanje, ali je premier Golob zaradi nje še pred kratkim odločno poudarjal, kako pomembno je, da jemo manj mesa, je odgovorilaa: »Ne. Mi je pa zaradi svoje inteligence, znanstvene razgledanosti in naprednosti padel v oči in postal všeč.«

Dotaknila se je tudi vladnega predloga pravilnika dnevne oskrbe psov in mačk, po katerem zavetišča dobijo po 40 centov za zapuščene živali, ki je razburil zavetišča.

Na vprašanje, ali bo lahko vplivala na premierja, da bi povišal tovrstni predlog, Gaber odgovarja, da ve, da ima premier rad živali in verjame, da bo naredil vse, kar je v njegovi moči, da jim bo lepše.

»Ni pa žal tako, da postaneš predsednik vlade in dobiš čarobno paličico, s katero rešiš vse čez noč. Če odmislim 'nasprotno moštvo', je tu še sistem, poln 'spečih dinozavrov', ki so dodatna prepreka, da se v tej državi karkoli hitro premakne. Ampak saj veste, radi 'plešemo' in vse prepreke bomo preskočili,« je dejala Gaber.

Preberite še:

»Nikoli ne bi gradila sreče na tuji nesreči«

Kot znana osebnost je bila nekdanja misica že večkrat izpostavljena žaljivemu načinu komuniciranja, ki prevladuje zlasti na socialnih omrežjih.

Na vprašanje, kako prenaša sovražni govor, ki ga na njen račun sprožajo spletni anonimneži, pravi, da rada verjame, da so ljudje dobri, ter jih ima rada in je še vedno meni, da smo Slovenci srčen narod, kar vedno znova dokazujemo.

»Seveda, to ne pomeni, da me kakšna opazka ne prizadene. Nič me ne zaskeli bolj kot krivica, neresnica. A kako naj bi vstala v nov dan, če bi verjela, da so vsi takšni, da vsemu verjamejo in slabo mislijo? Potem bi tudi jaz v sebi nosila žalost. Ne! Verjamem v dobre ljudi. In ti so v večini,« je še dodala Gaber.

Kljub dogovoru z revijo Jana, da predmet pogovora ne bo partnerska zveza, se na bivšo lobistko naslovi vprašanje ali bi se kdaj zapletla z vezanim moškim, ki ga odločno zanika.

»Nikoli ne bi gradila sreče na tuji nesreči. Lahko dvomite o vsem, a prosim, o tem nikoli,« je odgovorila Gaber.

Na vprašanje, kaj počne zdaj, ko že nekaj časa ni več lobistka, Tina Gaber odgovarja, da v lobistični pisarni ne sodeluje že zelo dolgo, marketing pa naj bi dala na stran, ker svojo vlogo sedaj vidi drugje.

Komentarji (10)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
pohorskisvizec

Nebuloze starlete.

mirs (ni preverjeno)

Tina že ve, za katero čarobno "paličico" se je treba prijeti.

Fischer (ni preverjeno)

Sponzoruša takim pravimo, ne vem kako je dobila toliko nazivov, vsi ki jo poznajo vejo,da ima poklicno šolo. Potem pa je očitno s sponzorji prilezla do t.i. naziva.

Kaco (ni preverjeno)

Kaj vam ni jasno predsednik vlade mora biti sproščen ne kot prejšnji ko so se samozadovaljevali.

Danvid (ni preverjeno)

Jaz pa sem mislil ,da je gej.ups,u redu sem se uštel .

Šumar (ni preverjeno)

Nisi se... Poglej jo... Hors face...

In reply to by Danvid (ni preverjeno)

GostQ (ni preverjeno)

Kira prismojena baba, gnus. Koplješ si jamo golobček, že zaradi te kurvetine ti je padla podpora.

Snezic (ni preverjeno)

Preoperirane konjska glava brez dneva delovne dobe. Kolikšna pa je njena dnevnica pri komunajzeru?

Šumar (ni preverjeno)

Tina ve da ni pomembna čarobna palica....
Tina ve da je pomembno samo stanje na transakcijskem računu... Vse za denar pa magari z Golobom...

Walter (ni preverjeno)

"... Mi je pa zaradi svoje inteligence, znanstvene razgledanosti in naprednosti padel v oči in postal všeč.« Tina, če bi rekla karkoli drugega v njegovo dobro, bi to morda razumeli, ampak hvaliti njegovo inteligenco ter zn. razgledanost in naprednost, pa pomeni, da je tvoj IQ na nivoju št. čevljev. Ta palček z mahajočimi rokicami na prsih in artikulacijo misli retardiranca, pa res ni nič od tega kar praviš. Pozanimaj se malček naokrog. Ta karikatura tvojemu bivšemu fantu Janu P. ne seže niti do gležnjev, vsaj kar se njegove inteligence, znanstvene razgledanosti in naprednosti tiče. Je pa trenutno šelestenje bankovcev privlačno, to pa drži in ta argument bi pa pil vodo.

Starejše novice