Vir: posnetek zaslona
Priljubljena prekmurska pevka Nika Zorjan je bila nedavno žrtev krute potegavščine. Zaradi domnevne preprodaje drog bi skoraj pristala za zapahi.

Ekipa priljubljenega hrvaškega YouTube kanala JoomBoos, ki ustvarja zanimive posnetke in zabavne potegavščine oziroma 'pranke' si je nedavno v Zagrebu na krut način privoščila prekmursko pevko Niko Zorjan.

Potegavščino je ekipa pripravila skupaj z Nikino sestro Evo Zorjan. In sicer odločili so se za zgodbo, da v stanovanju v Zagrebu policisti lažno vklenejo Evo in Niko zaradi domnevne preprodaje drog ter jima povedo, da bosta morali za zapahe.  

Evo in Niko Zorjan vklenili zaradi preprodaje drog

Zgodba se je odvijala tako: Nika in Eva Zorjan sta pred odhodom v Zagreb v Ljubljani pobrali nahrbtnik od Evine prijateljice Lare in ga pripeljali k prijatelju v Zagreb, tam pa so ju pričakali policisti. 

Ti so ju začeli zasliševati o paketu, ki sta ga pripeljali s seboj, torej nahrbtniku. Povedali so jima, da so ga pričakovali, nato pa so ju spraševali, na kakšen način sodelujeta z znanim prekupčevalcem mamil, ki ga imajo že zelo dolgo na očeh.

Eva je bila s celotno zgodbo seznanjena, ampak je bila z jokom in živčnostjo zelo prepričljiva, zato Nika niti slutila ni, kaj se v resnici dogaja. Na posnetku je vidno prestrašena in šokirana, mislila je, da bosta s sestro res končali za zapahi.

Da je vse skupaj le kruta potegavščina in da gre za skrito kamero, ji postane jasno šele, ko ji na zapestja nadenejo lisice iz pliša

Zabavno potegavščino si lahko pogledate spodaj.

Komentarji (1)

Jeotejs (ni preverjeno)

Vse zaigrano z namenom promocije.
Bedno

Starejše novice