Naserja Kajtazija smo nekoč spremljali na nogometnih zelenicah, tudi ptujskih. Nogometno žogo je zdaj zamenjal za mikrofon.

Nekdanji nogometaš Naser Kajtazi, ki je v svoji karieri igral tudi za ptujski Nogometni klub Drava, je zaradi prepovedi nastopanja na nogometnih zelenicah moral poiskati drugo delo. V nogomet se najbrž ne bo vrnil niti po izteku petletne prepovedi igranja.

Kajtazi se je namreč resno lotil pevske kariere. Pod imenom Naser Kajtazović je posnel že tri videospote: Ne brini se za mene, Gubim gubim in 25

Foto: Naser Kajtazović: Ne brini se za mene

Po brutalnem napadu preobrat v karieri

Spomnino. Naser Kajtazi, rojen v Mariboru, je igral tudi v prvi slovenski nogometni ligi, in sicer za Dravo, Koper in Nafto. Bivši mladinec Drave je igral tudi v tujini, zatem se je na kratko vrnil v ptujsko Dravo, nato pa znova krenil čez mejo.

Maja 2018 je v Dobrovcah s komolcem udaril Timoteja Javornika, nato pa ga je še brutalno napadel. Kajtazi je Javornika, potem ko je bil zaradi udarca s komolcem že izključen, začel še daviti in ga je še dvakrat udaril ter enkrat brcnil obraz. Pri tem mu je zlomil nos, čeljust, ličnico in mu poškodoval zobe.

Po incidentu je Kajtaziju disciplinski sodnik dodelil petletno prepoved nastopanja in sodelovanja v vseh z nogometom povezanih dejavnostih.

S spleta

Komentarji (3)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Miroslav (nepreverjen)

Idiot, ki nikoli več ne bi smel bit deležen kakršnekoli pozornosti. Ne pa da mu delate reklamo.

Ronin123 (nepreverjen)

Odvzeti državljanstvo in izgnati v BiH za vedno.

Katja7 (nepreverjen)

Izgnat v BiH?Ce je cigan ali pa siptar,ziher je iz Kosova ali Makedonije.Kaj si folk ne izmisli,da zasluzi denar,neverjetno.Ocitno mu siptarsko ime ni sedlo,se je preimenoval v bosanca.No,isto sranje,drugo pakovanje.

Starejše novice