Vir: Instagram, @buketyildirims
Marsikdo izmed nas ne ve, čemu služi majhen kovinski del na vrhu klobase. Za vas imamo informacijo, čemu služi in zakaj je ta še kako uporaben.

Vsak izmed nas si rad za malico ali večerjo pripravi okusen sendvič. Pri tem pa pogosto posežemo po slastni šunki, salami ali klobasi. Če smo mesnino ravno kupili, moramo največkrat iz nje odstraniti plastično folijo.

To skoraj vsi naredimo tako, da najprej odrežemo zgornji del zaščitne folije, nato pa plastilno folijo ročno odstranimo.

Gotovo pa nihče ne posveča pozornosti majhnemu kovinskemu delu na vrhu klobase. Še manj pa jih ve, da ima ta kovinski del celo svojo funkcijo, ki je zelo uporabna.

Po družbenih omrežjih se je namreč začel širiti video ženske po imenu Buket Yıldırım Sönmez, ki nam prikaže, čemu je namenjen ta kovinski del. Kot je videti, je vse, kar morate storiti to, da ga začnete vrteti in salamo boste rezali brez lupljenja.

Preprosto, kaj ne? Kako to izgleda, pa si oglejte v spodnjem videu.

Komentarji (2)

orožnik (ni preverjeno)

Unapetitlich

MariborskiGad (ni preverjeno)

Ste debili ali kaj? Poskusite pri suhi salami to sponko, ki jo naredi stroj in ločuje kose med sabo, vrteti okoli svoje osi in s tem iztisnite suho salamo ... obilo uspeha vam želim pri celjenju ran na prstih ... glupača iz posnetka je nadmudrila cvet slovenskih kvazi novinarjev ... si zdaj predstavljate kaj bo, ko bo po Sloveniji hodilo par sto tisoč muslimanskih beguncev? ... in vsak izmed njih bo naivnega nesposobneža peljal scat ..??? ... vas je kaj strah? ... moralo bi vas biti ... mene je!

Starejše novice