Vir: posnetek zaslona na TikToku
Na družbenem omrežju TikTok se je pojavilo veliko posnetkov, v katerih se mladi šalijo na račun znane štajerske anticepilke.  

Na družbenih omrežjih lahko zasledimo veliko objav, v katerih uporabniki objavljajo različne teorije zarote in svoje razlage o koronavirusu in ukrepih za preprečitev širjenja okužbe. 

Še posebej izstopa članica gibanja Osveščeni prebivalci Slovenije, ki je javnost razburila predvsem z izjavami o tem, da je bila policijska ura zato, da so povsod namontirali sprejemnike za tehnologijo 5G.

Največji odziv pa je prejela njena objava, v kateri je poskušala svojim sledilcem razložiti, kako naj bi jim s pomočjo jemanja brisov vstavljali antene. 

Njeni posnetki so prejeli nemalo posmehljivih in žaljivih komentarjev, a na drugi strani tudi močno podporo ljudi, ki so prepričani o nevarnosti testiranja in cepiv. 

TikTok preplavili zabavni posnetki

A mladi na družbenem omrežju TikTok so se na tovrstne objave odzvali s humorjem. Tako so na zabaven način uporabili zvok iz originalnih posnetkov in mu dodali novo vsebino. 

Zbrali smo le nekaj posnetkov, ki v zadnjih dnevih skrbijo za smeh med uporabniki TikToka. 

@hanszima

Vešli if you’re seeing this, bolana sem

♬ original sound - Larisa💗
@worldofcupi

ko avto vidi ze tipka vlki tripple cheese meni z extra slanino, cocacolo pa eno sladkokislo

♬ original sound - Larisa💗
@natalija.g7 Pac, te profesorce res nimajo srca ane?! #sejnivažn #slovenia #fypシ ♬ original sound - SasaPetek
@minless hvala vsem dostavljalcem, ki osrečujete moj želodec ❤️ #tiktokslovenija #fyp ♬ original sound - lara
@masawhy Sej kul, bomo se začeli za diplomsko šele v maju sekirat al kaj 🙈 #tiktokslo #tiktokslovenia #faks ♬ original sound - Larisa💗

Komentarji (16)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Neviden (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Še večji bedaki pa ste sami'vi ,ki delate iz tega smeh,ha,ha,vi ste še bolj nori.Ko boste cepljeni umirali kot po tekočem traku vam ne bo smešno.Me zanima če je očetu Katje smešno.Naivneži poženščeni,ha,h,ha,.

rockandroll (nepreverjen)

.Ko boste cepljeni umirali kot po tekočem traku vam ne bo smešno...kdaj začnemo umirati da se pripravim ? :)))

In reply to by Neviden (nepreverjen)

mS13345 (nepreverjen)

Haha kake kretene nosi zemlja. Cepljen 3x pa se zivim. Mam pa aparatkee v nose :)

In reply to by rockandroll (nepreverjen)

Prozoren (nepreverjen)

Samo pametni boste na koncu preziveli

In reply to by Neviden (nepreverjen)

Neviden (nepreverjen)

Tik tok ,ha,ha,ha,za male otroke,ha,ha,tu pa se gredo študenteki hec,ha,ha,na otroškem portalu tiki tokec,le kdo je tu nor,cepci.

Katja7 (nepreverjen)

To zblojeno ženšče potrebuje en reality check.Nikomur ne želim hudega,ampak edino,kar bi jo mogoče postavilo v realno stanje je,da dobi najhujšo obliko corone.Me zanima,če bo crkovala in se mučila,ali bo še vedno govorila takšne neumnosti.Neverjetno,kaj ji uspe spraviti skupaj...no,vsaj bujno fantazijo ima.Je pa zanimivo,da nekateri,ko so bili OBVEZNO cepljeni v bivši JLA,niso upali pisknit,pa sam Bog ve,kaj so jim vbrizgali za eno sranje v telo,zdaj pa pametujejo o zarotah.Pičke.Folk kadi,meče vase vso svinjarijo,cepivo proti covidu pa je "bav bav".Res sick

Rola (nepreverjen)

To cepivo pa ima res čudne stranske učinke. Eni postanejo hudobni,...

In reply to by Katja7 (nepreverjen)

rockandroll (nepreverjen)

Poznam take ki so jim svojci umrli s kovidom, sami so prebili noč na kisiku, ampak ne, to ni bil kovid,samo slab dan ;) .

In reply to by Katja7 (nepreverjen)

Rival (nepreverjen)

Ja ta 'anticepilka' je res čudno impretirala vse skupaj čeprav je bistvo pa kar zadela. Čas bo pokazal resnico pa verjamem, da cepilcem ne bo lahko prenesti tega kar se jim je dogajalo z njihovimi telese-trupli. Držim pesti za vse vas, kateri ste prepričani v nasprotno teorijo.

rockandroll (nepreverjen)

hehehe..anticepilci ste prav štosni, namesto bosancev za vice . Hvala ker sočustvuješ z mano, ko bi šele vedel kako je meni žal tebe da se nučiš na tem Svetu s svojimi možgani ;)

In reply to by Rival (nepreverjen)

FB zdravnica (nepreverjen)

Gospa, vem, da berete. 5g so tudi oddajniki, ne samo sprejemniki. Za 5G ste ze zamudili, 6G je ze blizu....

Danvid (nepreverjen)

Čas bo pokazal kako zblojeni so cepilci ,ki jih vlada manipulira kot male otroke.Vse teorije ,več niso teorije ampak praksa.Je pa ta gospa prav zares zadela bistvo'ne si zatiskati oči.Cepilci seveda ne bodo razumeli ,ker so pač cepljeni,sami sebe so potlačli v drek 'je kar je.TO JE RESNICA.cepivo vam ni za zdravje to bo kmalu pokazal čas.

rockandroll (nepreverjen)

heheh...vse je res, ste na facebooku izvedeli od tovornjakarjev, mesarjev in čistilk ki se v prostem času ukvarjajo z infektologijo in z vohunskim nadziranjem državnih služb :) . Jaz sem že dvakrat umrl zaradi cepiva, ker sem bil dvakrat cepljen , zdaj pa razmišljam o tretjem odmerku samo ne vem če bom še tretjič preživel smrt :) . Kaki hepani ste jebo vas anticepilci . Spominjate me na Jehove ki so z nastopom leta 2000 čakali s čolni na Šmarni gori, da se bo ob prehudo iz 99 - 2000 zgodil vesoljni potop .Tu nekje ste na tem nivoju anticepilci .

In reply to by Danvid (nepreverjen)

Danvid (nepreverjen)

Vlade še nikoli niso delale za dobrobit ljudstva"to vam je menda jasno.A res verjamete da vlade cel svet cepi zaradi vašega zdravja??????res mislite da hočejo da nas je še milijarda poleg,ha,ha,Čohi.

rockandroll (nepreverjen)

ANTICEPILCI..recimo da ima vaša idejna vodja prav, Saša, s palčkami za jemanje brisov vstavljajo v nas mikrosatelite in nanočipe ali kaj pač vstavljajo, ona že ve..zdaj vas pa sprašujem....zakaj kot ofce stojite pred Europarkom in se nastavljate palčkam v katerih vam vstavljajo kar koli pač ?

AXA (nepreverjen)

ZrockanTroll ...predvidevam ,da si cepljen in hodiš v Europark ter preverjaš ali si pozitiven . To počnejo vsi cepljeni ,ki se želijo prepričati ali so pozitivni saj cepljenje ne zagotavlja imunitete . Kapiš .

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice