Slika je simbolična.
Preverite, kaj zvezde napovedujejo za sredo, 28. februarja 2024.

Oven

21. marec - 19. april

Oven

Informacije so zdaj v središču pozornosti, dragi oven. Morda bodo potrebne odločitve o dolgotrajnih težavah in preteklosti in lahko imate močno željo, da rešite vprašanja, ki so ostala nerešena. Besede imajo zdaj večji vpliv, zato jih skrbno izbirajte. Morda je bolje, da o nekaterih stvareh molčite, saj se lahko ljudje nagibajo k absolutnemu razmišljanju, sočutje in razumevanje pa sta lahko za zdaj manj očitna.

Vendar pa vam lahko to tudi pomaga pri praktičnih odločitvah. Soočenje z realnostjo vas bo morda premaknilo naprej. Morda se boste morali posvetiti odgovornostim ali obveznostim, kot je podpiranje nekoga, kar je lahko duhovno koristno. Nekaj ​​iz preteklosti, kar je ostalo nerazrešeno, se lahko znova pojavi in ​​zahteva vašo pozornost.

Zdaj bi moral biti cilj napredovati z manj čustvene prtljage! Zavedanje omejitve je vsekakor lahko začasno razočaranje, lahko pa vas tudi motivira, da se bolj organizirate. Izogibajte se pretiranemu razmišljanju o stvareh, vendar si prizadevajte za poštenost do sebe.

Bik

20. april - 20. maj

Bik

Današnje uskladitve vas spodbujajo, da sprejmete trdne, konkretne in realistične načrte za prihodnost, dragi bik. Morda so koristni nasveti prijatelja ali vaših omrežij. Namesto tega se lahko pogovori s prijatelji spremenijo v posel ali postanejo poslovni. Sporazumi (zelo praktični!) so lahko zdaj na mizi.

Poudarek je na vašem sektorju prijateljev, upanja in sanj, v središču pa je lahko nadaljnji razmislek o vseh ali nekaterih od teh zadev in posebna pozornost. Danes imate več avtoritete, vendar boste morda morali biti strogi do svojih meja. Če danes prejmete kakšen nasvet ali ga poiščete, bo verjetno zelo koristen in zrel, čeprav ne nujno tak, kot bi ga radi slišali.

Morda boste ugotovili, da se zdaj pojavlja stara obveznost, ki verjetno vključuje prijatelja, ali če ste se počutili osamljene ali brez sidra v družbi, lahko čutite potrebo po spremembi zdaj. Za nekatere gre za strategijo ali načrt za doseganje dolgoročnih ciljev.
 

Dvojčka

21. maj - 20. junij

Dvojčka

Z današnjimi poravnavami na vrhu vaše sončne karte, dragi dvojčki, je lahko teža vaših odgovornosti ali dela na vas. Najbolje se je zavedati, da lahko ljudje stvari jemljejo resda, namesto da bi opazili finese ali subtilne točke današnjih konfiguracij. Čeprav je lahko nekaj napetosti, je to pravzaprav odličen čas, da si uredite svoje prioritete.

Tranziti vas spomnijo na vaše cilje, obveznosti in časovne omejitve. Lahko imate resničen občutek, da morate zategniti pas, se nekoliko bolj potruditi in narediti izboljšave. V središču pozornosti je zdaj vaša uspešnost, ne glede na to, ali ta pozornost prihaja od znotraj ali od zunaj.

Morda boste zdaj prevzeli več odgovornosti in občutili spremljajočo izgubo svobode, vendar boste morda zelo cenili jasnost, ki izhaja iz videnja realnosti situacije. Ljudje lahko prepoznajo vaše dosežke ali pa začasno opazijo pomanjkljivosti. Morda ste danes tudi v položaju cenjenega vodje. To je pomemben teden za določitev vaših prioritet.

Rak

21. junij - 22. julij

Rak

S trenutnimi tranziti lahko zberete nekaj prave potrpežljivosti, da se osredotočite na prednostne naloge, dragi rak. Danes ste še posebej praktični v svojem razmišljanju. Vsekakor lahko obstaja občutek, da se morate odpovedati nečemu prijetnemu, da bi pridobili na drugem področju življenja, in odločitve so posledično lahko težke, vendar so tudi običajno dokončne in dolgoročno primerne za vas.

Nasveti so zdaj ponavadi koristni in zreli. Če ste se držali daljnih fantazij, se morda počutite nekoliko razočarani, saj obstaja težnja, da v sliko vstopi del realizma in vas vrne na zemljo. Morda boste morali več pozornosti nameniti izobraževalnim ali potovalnim načrtom, ki jih je treba natančno prilagoditi.

Dobra novica je, da boste verjetno imeli boljše informacije, da boste svoje načrte premaknili naprej na praktičen način. Prav tako je to lahko odličen čas za obnovitev zavezanosti študiju. Ste na prelomnici za ponovno oceno ciljev in prepoznavanje svojih prednostnih nalog. Zdaj vas premaga potreba po koncentraciji, osredotočenosti in specializaciji. To je lahko čas za zastavljanje razumnih, a trdnejših načrtov.

Lev

23. julij - 22. avgust

Lev

Današnji tranziti so močni za razmišljanje o načinih, kako zmanjšati ekscese ali se bolj zavedati odgovornosti, dragi lev. Morda se boste celo počutili začasno nepodprte, vendar lahko to privede do močnejšega oprijema tega, kar je realno in kje stojite. Ste v dobrem obdobju za spoznavanje svoje osebne psihologije in motivacije ter za pridobitev boljšega vpogleda v svoje življenje, ko ga globlje analizirate.

Današnji tranziti lahko osvetlijo problematična področja, zlasti na področjih, povezanih s podporo, intimnim odnosom ali finančnimi zadevami. Ta pogled bi vam lahko omogočil, da sprejmete ali zavrnete resničnost projekta, prizadevanja ali odnosa.

Če na stvari vidite njihove prednosti in slabosti, vam pomaga sprejemati prave odločitve. Morda boste zdaj prepoznali potrebo po koncentraciji, osredotočenosti in specializaciji, in to je obdobje, ko svojemu življenju dodate več strukture s postavljanjem razumnih ciljev.

Devica

23. avgust - 22. september

Devica

Lahko pride do nenadnega zavedanja odgovornosti v zvezi z drugimi ali vašimi odnosi, draga devica. Lahko pa je to čas za skupne načrte, odločitve in zaveze.

Prav zdaj bi lahko našli razloge, da pregledate svoje obveznosti in dolgove do drugih, možno pa je tudi nekaj težkega razmišljanja, saj se vaš vladar Merkur sreča s Saturnom v vašem sektorju partnerstva. Druga možnost je, da boste občutili rahlo razočaranje, če nimate nekoga, za katerega bi lahko resnično rekli, da je v vašem kotu.

Medtem ko se napake lahko zdijo večje, kot so objektivno, lahko, če jih vidite zdaj, na koncu pripomore k jasnosti. Odločitve so lažje, ko vidite ljudi in situacije glede na njihove prednosti in slabosti. Čez nekaj časa boste v dobrem položaju, da na podlagi svojih povezav ponovno ocenite svoje potrebe. Pravzaprav je to odličen čas, da nekoga srečate na pol poti.

Tehtnica

23. september - 22. oktober

Danes ste nagnjeni k temu, da vidite praktično ali realistično plat zgodbe, draga tehtnica. Lahko se zavežete razumni prehrani, zdravstvenemu programu ali delovnemu projektu – kar uspešno. Vaše odločitve so zdaj bolj premišljene in razumne, čeprav morda nekoliko stroge. Odgovornosti imajo način, kako se izraziti.

Tudi če so povratne informacije moteče, razmislite o okrepitvi svojega položaja, da vas v prihodnosti ne bodo dosegle. Vsekakor se obveznosti v službi ali pri opravilih in rutinah po navadi povečajo. Pogovori so opojni ali pa so vaše misli težke. Upoštevajte, da ko se soočite z realnostjo, se boste počutili bolj samozavestni glede napredovanja z realističnimi pričakovanji. Čas je, da sledite pravilom, namesto da se omejujete.

Morda boste ponovno ocenili določene naloge in opazili pomanjkljivosti ali šibke točke, vendar dajte čas, saj lahko današnji tranziti začasno pretiravajo z negativno stranjo stvari. Verjetno boste zdaj bolj jasno videli svoje prioritete in če bo potreben nov načrt igre, ste ga pripravljeni narediti.

Škorpijon

23. oktober - 21. november

Škorpijon

Današnji tranziti vam omogočajo, da vidite ali razmislite o resnejši plati vaših odnosov, zavezništev in projektov, dragi škorpijon. Kritika ali nova informacija bi lahko stvari oblikovala drugače, kar bi privedlo do ponovne ocene. Izogibajte se nečemu v vročem trenutku, saj bo to morda težje izpolniti, kot ste pričakovali – vzemite si čas z novimi zamislimi ali sklepi.

Kljub temu je morda primerna ponovna zavezanost projektu ali cilju, ko si vzamete nekaj časa, da raziščete vse svoje možnosti. Ker je Saturn danes močan, je najbolje, da razmislite o načinih, kako poenostaviti in racionalizirati svoje življenje, da bi ga izboljšali, vendar se lahko negativna stran stvari začasno poveča. Resničnost ima način, kako se razkrije!

Vendar pa je to lahko še posebej težka ali negativno izkrivljena »resničnost«, ki je lahko streznitvena, vendar ne nujno točna, če podcenjujete duhovne ali domišljijske elemente – kar je trenutno težnja. Ta proces vas lahko motivira za potrebne izboljšave, verjetno z izboljšano strukturo in samodisciplino, zaradi česar je odličen čas, da se posvetite svojemu delu ali obrti.

Strelec

22. november - 21. december

Strelec

Današnji tranziti vas lahko spodbudijo k realistični oceni zadev, dragi strelec, in vaš občutek za prioritete je močan. Želja ali potreba po vrnitvi na pravo pot je močna. Opomniki o vaših obveznostih do družine ali tistih, ki so vam blizu, se lahko pojavijo, ko boste jasneje videli svoje obveznosti, dolžnosti in potrebo po pravilih in strukturi.

Smiselno se je spopasti s pritiski ali dolžnostmi, namesto da bi jih odložili. Drugi vam trenutno morda ne bodo priskočili na pomoč ali sodelovali, ampak si prizadevajo, da bodo sami poskrbeli za tisto, kar lahko, če bo potrebno. Pozitivno lahko dobite pravi zagon, da začnete ali postanete organizirani, resni in produktivni.

Če še niste pripravljeni nadaljevati, je morda čas, da se posvetite organiziranju domačega življenja ali družinskemu ali domačemu projektu. Počutili se boste močnejši, če boste izpolnili svoje obveznosti, zato je dobro, da začnete z majhnimi in nadaljujete naprej. Imeti vsa dejstva je lahko dober občutek, vendar to ni dobro zaokrožena slika, zato poskušajte vsrkati stvari in vzdržati presojo.
 

Kozorog

22. december - 19. januar

Kozorog

Današnje energije so močne za utrjevanje projekta ali doseganje nečesa, dragi kozorog. Zdaj hrepenite po rezultatih svojih prizadevanj. Vsekakor je to odličen čas za urejanje dela in pozornost do podrobnosti. Prav tako je primeren čas za vlaganje energije v študij in raziskovanje.

Bodite še posebej previdni, ko gre za pomembne izjave, saj imajo vaše besede več moči kot običajno. Čeprav stvari verjetno jemljete bolj resno, kot je upravičeno, boste morda tudi ugotovili, kakšno je vaše stališče glede zadeve, kar vam bo pomagalo razjasniti vaš naslednji korak. Projekt ali podvig boste morda videli v popolnoma novi in ​​verjetno zelo realistični luči.

Če se lahko lotite zadeve eno za drugo, korak za korakom, se boste verjetno izognili težavam zaradi občutka preobremenjenosti in se posledično približali svojim ciljem.

Vodnar

20. januar - 18. februar

Vodnar

Današnje uskladitve v vašem sektorju virov spodbujajo prizemljeno razmišljanje in načrtovanje, dragi vodnar. Lahko vam koristi, če kritično pogledate svoje finance ali dobro 'premislit' o svojih praktičnih zadevah. V svojem finančnem življenju se lahko soočite z realnostjo ali odgovornostjo.

Ti tranziti lahko osvetlijo problematična področja in vam omogočijo, da vidite, kaj morate storiti, da izboljšate in okrepite svoje življenje. Prizadevajte si pošteno pogledati načrt, projekt ali področje svojega življenja, ki vas je zadrževalo. Ne pozabite, da so najbolj obetavni, dolgotrajni programi počasni in stabilni!

To je odličen čas za delo na eni težavi naenkrat, korak za korakom. Za najboljše rezultate si prizadevajte biti realistični, vendar ne pesimistični. Po vsej verjetnosti boste cenili večjo jasnost, ki jo boste pridobili zdaj.

Ribi

19. februar - 20. marec

Ribi

Današnje poravnave v vašem znamenju vas in vaše cilje in prioritete postavljajo v središče pozornosti, drage ribi. Lahko se pojavi nov pogled na zadevo, ki vas preusmeri na novo pot. Jasneje vidite odgovornost ali strukturo projekta ali načrta in morda je čas, da ponovno razmislite o nekaterih podrobnostih.

V idealnem primeru vas trenutni tranziti motivirajo, da očistite težavo, ki jo je bolje pustiti za sabo. Danes je nekoliko lažje videti negativno plat stvari, a kmalu boste prišli do ravnovesja in nekaj jasnosti. Prizadevajte si izpolniti svoje obveznosti, vendar pazite, da se danes ne jemljete preveč resno.

V mnogih pogledih dozorevate z modrim in praktičnim Saturnom v vašem znamenju in danes so v središču pozornosti problematična področja vašega življenja. To je čas za prepoznavanje šibkih ali ranljivih področij vašega življenja, tako da brez dvoma veste, kaj je treba okrepiti v prihodnje.

Starejše novice