StellarBeat Music Festival se vrača v svoji tretji izdaji, obiskovalce tokrat vabi na pot v novo dimenzijo.

Med 21. in 24. junijem se bo na 3 odrih zvrstilo več kot 50 DJ-ev s celega sveta. Prvič se bo v Sloveniji predstavil DJ in producent svetovnih uspešnic Burak Yeter, ki je zaslovel s hitom ‘Tuesday’, pred njim pa bo na oder stopil Mahmut Orhan s svojo unikatno fuzijo EDM in techno glasbe.

Organizatorji letos pripravljajo dogajanje na še več odrih, razširjeno kulinarično ponudbo ter pestro dnevno dogajanje na plaži in v kampu. 

Sobota v Stellar areni - Burak Yeter prvič v Sloveniji

Glavno festivalsko dogajanje se bo odvijalo na največjem elektronskem odru v Sloveniji. V Stellar Areni se bo v soboto, 22. junija, Sloveniji prvič predstavil nizozemski DJ in producent turških korenin Burak Yeter. Že njegov prvi singel 'Happy', ki ga je izdal na Spinnin' Records, je bil izbran za najboljšo pesem tedna v Spinnin’ Talent Pool. Svoj vzpon pa je nato nadaljeval s singlom 'Tuesday', ki je hitro postal mednarodni mega hit in dosegel vrh lestvic v več kot 80 različnih državah, več kot 450 milijonov predvajanj na Youtubu ter mu prinesel več platinastih in zlatih nagrad.

V zvezdni glasbeni areni se mu bo pridružil Mahmut Orhan, DJ in producent številnih radijskih hitov kot so Feel, Save Me in 6 Days ter klubskih uspešnic Self Control, Game of Thrones in Everyday, ki imajo na Youtubu skupaj več kot 800 milijonov ogledov. Mlad turški DJ v vzponu se že ponaša s prvim mestom na iTunes Dance lestvici v 11 državah na petih kontinentih.

Več kot 50 umetnikov na treh odrih

Organizatorji so zaenkrat razkrili samo nastopajoče sobotnega večera na enem izmed 3 odrov. V kratkem pa bodo razkrili še ostale, med njim tudi največjo zvezdo festivala, ki spada v odlično družbo največjih imen elektronske glasbe na svetu.

Poleg največjega slovenskega elektronskega odra v Stellar Areni in Undetected odra v raznih odtenkih techna, je letošnja novost prav poseben after oder, na katerem se bo dogajanje pričelo šele v zgodnjih jutranjih urah.

Letos organizatorji na festivalu pričakujejo 15 tisoč obiskovalcev, zato bodo tudi razširili vso infrastrukturo, kulinarično ponudbo, športne in družabne aktivnosti na prizorišču ter dodatno vključili še širšo turistično ponudbo v okolici. Namigujejo pa tudi na novo vizualno podobo celotnega festivalskega kompleksa, ki zaenkrat ostaja skrivnost.

Starejše novice