Vir: Instagram profil Phia Saban
Igralka ta hip ene najbolj vročih serij Zmajeva hiša razkrila, da je obiskala Slovenijo.

Angleška igralka Phia Saban, ki trenutno še vedno vsak pondeljek na malih ekranih navdušuje v novi sestrski seriji Igre prestolov, Zmajeva hiša, je konec maja razkrila, da je obiskala Slovenijo.

Zmajeva hiša je zgodba o hiši Targaryen, kjer se zgodba odvija dvesto let pred dogodki v Igri prestolov.

Serija velja za eno najbolj pričakovanih serij v zadnjih nekaj letih, znotraj katere pa ne ostanemo ravnodušni ob vseh spletkah, zmajih in predvsem boju za železni prestol.

Zgodba priljubljene serije povzema zgodbo po knjigi Ogenj in kri. Njeno nadaljevanje, Vzpon zmaja, pa naj predvidoma na knjižne police dobili še oktobra letos.

Princesa Helaena Targaryen

Phia Saban, ki v seriji Zmajeva hiša upodablja kraljičino hčerko, princeso Helaeno Targaryen, je maja v svoji Instagram objavi s svojimi štirideset tisočimi sledilci delila fotografijo, ki je nastala na idiličnem Bledu.

Gre za fotografijo domnevnega igralkinega partnerja, ki z nasmeškom čepi na hlodu znotraj Blejskega jezera, ki jo je Saban naslovila z »O ... Slovenia ...«

Štiriindvajsetletna igralka je sicer najbolj poznana po svoji vlogi v britanski seriji Poslednje kraljestvo, kjer se Anglija šibi pod močjo danskih plenilcev Vikingov.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Starejše novice