Slika je simbolična.
Znani so novi podatki o trendu obolelosti s koronavirusom v Sloveniji.

V Sloveniji so včeraj, 18. oktobra, opravili 5230 PCR testiranj na koronavirus in potrdili 1669 novih okužb, gre za 31,9-odstotni delež okužb. 

Opravljenih je bilo tudi 29.905 hitrih antigenskih testov, pri čemer pa ni znano, koliko od teh je bilo pozitivnih, saj se od 13. februarja vsi pozitivni na hitrih testih potrjujejo s PCR testi.

Za primerjavo: Dan prej so ob 1355 PCR testiranjih potrdili 364 novih okužb. Šlo je za 26,9-odstotni delež. 

V Sloveniji je trenutno 13.097 aktivnih primerov okužb.

Hospitaliziranih 421 oseb

Trenutno je po podatkih Covid-19 Sledilnika v bolnišnicah hospitaliziranih 421 covidnih bolnikov, od tega je 122 pacientov na intenzivni negi.

 V Sloveniji smo včeraj zabeležili štiri smrtne žrtve s koronavirusom. Skupno je po podatkih Covid-19 Sledilnika umrlo 4645 oseb.

S spleta

Komentarji (4)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
dd (nepreverjen)

JEBITE SI MATER fašisti lažnjivi, rajši povejte da cepiva NE DELUJEJO glede na to da imajo porast tudi v državah kjer je 80% precepljenost, ob kakršnemkoli vnovičnem zapiranju države pride do državljanske vojne to upam da je vam pičkicam jasno, tistim ljudem ki nasilno protestirajo se bo pridružil še celoten trgovski, gostinski, turistični in obrtniški sektor in boste meli 60,000+ ljudi na ulicah in vdor v parlament, nimate dovolj policije in solzivca da ustavite takšno maso ljudi

Neviden (nepreverjen)

Kretenu debilni poln kufer vas imam 'lažnivci'le glejte ,da vas ne bomo lovili po cestah'odgovorni za to manično laž.

Žalost (nepreverjen)

Sedaj bodo namerno nabijali z visokimi številkami, da bodo lahko zopet 'vse' zaprli pa protestov več naj ne bi bilo. ITD. Slovenci razumite že enkrat, da se puklavi poslavlja pri tem pa hoče narediti čim več slabega Sloveniji kajti nikoli več ga ne bo na površju. Raznim počivalškom je itak rok trajanja potekel. Malo mi je žal Tonina ta osebek ni tako slab oziroma pokvarjen a žal pljuje na isti razpadli barki, katera se bo sama potopila.

Bubisko (nepreverjen)

V vsak klub in restavracijo pridem brez testa.Nihče ne preverja.Pol se pa čudimo:))

Starejše novice