V Sloveniji je padel nov rekord v dnevnem številu novih potrjenih okužb s koronavirusom. V katerih občinah so zabeležili nove okužbe?

Včeraj, 15. septembra 2020, so v Sloveniji potrdili 123 novih okužb s koronavirusom. Okužbe so zabeležili v 47 slovenskih občinah, eno od njih pa so potrdili pri tujcu.

Po podatkih Covid-19 sledilnika so največ novih okužb kot že nekaj dni prej tudi včeraj potrdili v občini Ljubljana, 18.

15 novih okužb so potrdili v občini Rogaška Slatina.

Deset novih okužb je bilo v občini Maribor.

Osem novih okužb so potrdili v občini Kranj, šest v občini Slovenske Konjice, pet v občini Domžale in štiri v občini Pivka.

Po tri nove okužbe s koronavirusom so včeraj potrdili v občinah Ilirska Bistrica, Ivančna Gorica, Kamnik in Puconci.

Po dve novi okužbi so potrdili v občinah Celje, Dravograd, Litija, Lovrenc na Pohorju, Nova Gorica, Ptuj, Ravne na Koroškem in Zreče.

Po eno novo okužbo so včeraj potrdili v občinah Ajdovščina, Benedikt, Braslovče, Dornava, Gorenja vas-Poljane, Hajdina, Izola, Jesenice, Krško, Lenart, Log-Dragomer, Logatec, Medvode, Miren-Kostanjevica, Murska Sobota, Muta, Podčetrtek, Postojna, Slovenska Bistrica, Škofja Loka, Škofljica, Trbovlje, Trzin, Velenje, Vojnik, Zavrč, Žalec in Žirovnica.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice