V katerih slovenskih občinah so včeraj potrdili nove okužbe s koronavirusom?

Včeraj, 20. septembra 2020, so v Sloveniji potrdili 50 novih okužb s koronavirusom.

Po podatkih Covid-19 sledilnika so nove okužbe potrdili v 31 slovenskih občinah. Okužb pri pacientih iz tujine včeraj niso zabeležili.

Največ novih okužb s koronavirusom, po pet, so včeraj potrdili v občinah Ljubljana, Maribor in Slovenske Konjice.

Tri nove okužbe so potrdili v občini Slovenska Bistrica.

Po dve novi okužbi so zabeležili v občinah Celje, Pesnica, Šentilj, Vojnik in Žalec.

Po eno novo okužbo so potrdili v občinah Črna na Koroškem, Dravograd, Kidričevo, Kozje, Lendava, Log-Dragomer, Majšperk, Medvode, Mežica, Muta, Novo mesto, Prebold, Ravne na Koroškem, Ribnica na Pohorju, Rogaška Slatina, Selnica ob Dravi, Sveta Ana, Šentjur, Tabor, Videm, Vodice in Zreče.

V Mariboru 123 aktivnih primerov

V Podravju je največ aktivnih primerov zabeleženih v Mariboru, kjer je okuženih 123 ljudi. 21 primerov imajo v Slovenski Bistrici, deset na Ptuju, devet v Lenartu in Lovrencu na Pohorju.

Osem aktivnih primerov beležijo v občini Rače-Fram in Starše, šest jih je v občini Pesnica. Po pet okužb imajo v občinah Hajdina, Kungota in Šentilj. Občine Benedikt, Hoče-Slivnica, Selnica ob Dravi in Sveta Ana imajo štiri aktivne primere. Trije primeri okužbe so v občinah Dornava, Duplek, Ormož in Poljčane. 

Dva aktivna primera okužbe imajo v občinah Cerkvenjak, Kidričevo, Markovci, Miklavž na Dravskem polju, Ruše in Videm. V občinah Videm, Destrnik, Majšperk, Makole, Trnovska vas in Zavrč je trenutno ena oseba okužena s koronavirusom.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice