V katerih slovenskih občinah so včeraj potrdili nove okužbe s koronavirusom?

V Sloveniji so včeraj potrdili 136 novih okužb s koronavirusom. Covid-19 sledilnik razkriva, da so nove okužbe včeraj potrdili v 57 slovenskih občinah.

Eno novo okužbo so včeraj potrdili pri pacientu iz tujine. Doslej skupno število takšnih okužb znaša 67.

Največ okužb tudi tokrat v slovenski prestolnici

Največ novih okužb s koronavirusom, 21, so včeraj potrdili v občini Ljubljana. Devet novih okužb je bilo v občini Maribor, osem v občini Slovenj Gradec, šest v občini Litija in pet v občini Slovenske Konjice.

Po štiri nove okužbe so zabeležili v občinah Kranj in Slovenska Bistrica. Po tri nove okužbe so bile v občinah Črna na Koroškem, Dravograd, Gorenja vas-Poljane, Kamnik, Medvode, Rogatec in Velenje.

Po dve novi okužbi so zabeležili v občinah Domžale, Duplek, Hrastnik, Ruše, Sevnica, Šentjur, Škofja Loka, Šoštanj, Trbovlje, Tržič, Vojnik, Vrhnika, Vuzenica in Zreče.

Po eno novo okužbo so potrdili v občinah Bohinj, Brezovica, Brežice, Cerkvenjak, Gorje, Grosuplje, Hoče-Slivnica, Izola, Kidričevo, Kozje, Lenart, Mežica, Mirna, Naklo, Nova Gorica, Novo mesto, Piran, Podvelka, Poljčane, Radovljica, Sežana, Sveta Ana, Šenčur, Šmarje pri Jelšah, Tolmin, Trebnje, Vitanje, Žalec in Železniki.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice