Na ministrstvo za izobraževanje znanost in šport je ravnatelj v imenu »zaskrbljenih zaposlenih« na Osnovni šoli Prebold naslovil naslednji dopis.

Buren odziv je na družbenih omrežjih tokrat sprožil ravnatelj Osnovne šole Prebold Peter Žurej.

V javnost je namreč prišla fotografija dopisa, ki ga je v začetku marca letos naslovil na ministrstvo za izobraževanje

V njem je zapisal, da so prejeli prošnje zaskrbljenih zaposlenih, ki naj bi jih med drugim zanimali »znanstveni dokazi o virusih kot povzročiteljih bolezni, konkretne študije o varnosti in učinkovitosti povečane rabe razkužil, mask in drugih ukrepov, o zanesljivosti testiranja PCR in učinkovitosti cepiv«.

Zaradi objave se spet krešejo mnenja

Že tako razdeljeno javnost je objava zopet podžgala k delitvi in prepiranju zaradi cepljenja. 

Številni na družbenem omrežju Twitter so ogorčeno izpostavili, da dopis kaže na slabo znanje biologije in da na mestu ravnatelja nima kaj iskati. 

Eden od uporabnikov tega družbenega omrežja je denimo zapisal: »Prav bi bilo, da posamezniki svoje demone razrešujejo v prostem času ter brez uporabe logotipov organizacij, v katerih delajo.«

S spleta

Komentarji (5)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
avokado (nepreverjen)

Prestrašeni državljanom Vlada mora omogočiti tretje cepljenje, sicer se jim bo se zmesalo od strahu!

Danvidz (nepreverjen)

Cr....te ,Švedska začenja jesen brez mask in z priporočili'o tem pa lahko pri nam samo sanjamo'vsaj dokler se ne zamenja ta nesposobna zdravstvena stroka z vlado vred.

dd (nepreverjen)

ne skrbi saj kmalu bojo skakali na letala na brniku da jih odpeljejo čimdlje stran preden jih bo več sto tisoč protestnikov likvidiralo

In reply to by Danvidz (nepreverjen)

Heh (nepreverjen)

Skupen IQ teh protestnikov bo pa začuda še vedno samo v dveh številkah.

In reply to by dd (nepreverjen)

ip (nepreverjen)

Ja ni hec. Tam en laboratorij že mesece prosi za vzorec izoliranega virusa pa ga ne dobi. Niti v prahu niti v tekočini. Samo slikice dobijo po mailu. Ob tem se poda misel "Si bil priden NACI?"

Starejše novice