Prometne zastoje je zaradi praznika binkošti v nedeljo in prostega ponedeljka v nekaterih evropskih državah pričakovati do vključno ponedeljka (vir: Facebook).
Na nekaterih cestah po državi so danes prometni zastoji.

Na nekaterih cestah po državi so danes prometni zastoji. Te je zaradi praznika binkošti v nedeljo in prostega ponedeljka v nekaterih evropskih državah pričakovati do vključno ponedeljka.

Zastoji že nastajajo proti Primorski in drugod po Sloveniji.  Zastoji so na gorenjski avtocesti pred priključkom Jesenice vzhod proti Ljubljani

Zastoj je na avstrijski strani pred predorom Karavanke, ki ga občasno zapirajo.

Na gorenjski avtocesti so še zastoji od šentviškega predora, na celotni ljubljanski zahodni obvoznici in na ljubljanski južni obvoznici, od Barja mimo Kozarij ter naprej do Vrhnike.

Zastoji so še na cestah Lesce - Bled in Vič - Brezovica  in Izola - Strunjan.

Komentarji (1)

orožnik (ni preverjeno)

Nič niso krivi "Binkošti", kriva je naša cestna infraktustura, katero je gradil pokojni lopov Zidar in čim ožje, čim manj prometnih pasov, in, nekje sem prebral izračun, da so naše dvopasovne "avtoceste" koštale več, kot v Italiji in Nemčiji štiripasovnice, na kilometer. Zato pa so po smrti tega Zidarja v nekih kaslah odkrivali še na stotisoče evrov, da o tistem, kar je v Švici, sploh ne govorim. Crkno pa je glih tak, kot bom jaz z 850 evri penzije in bez prihrankov.

Starejše novice