»Spoštujte ukrepe za zajezitev epidemije, tako zaradi sebe kot zaradi drugih,« sporočajo možje v modrem.

Zaradi izjemnega povečanja števila okuženih in s tem poslabšanja epidemiološkega stanja v državi bo policija v naslednjih dneh z različnimi oblikami dela, kot so skupni nadzori z  zdravstvenim inšpektoratom in drugimi pristojnimi inšpekcijskimi službami, ugotavljanje kršitev v samostojnih nadzorih, varovanje javnih zbiranj, in pri izvajanju rednih nalog še bolj pozorna, ali se upošteva priporočila strokovnjakov in sprejete zakone ter odloke, ki odrejajo posamezne ukrepe za preprečevanje širjenja nalezljive bolezni.

»Čeprav so prepovedi, še posebej tiste, ki močno vplivajo na družabno življenje ljudi, za vsakega razumljivo neprijetne, pa je njihovo spoštovanje izjemnega pomena za dobro nas vseh,« sporočajo možje v modrem.

Še posebej zaradi najbolj ranljivih skupin, za katere bi bila okužba s koronavirusom lahko usodna.

Policisti zato znova pozivajo: »Ravnajte odgovorno, spoštujte ukrepe za zajezitev epidemije koronavirusa, tako zaradi sebe kot tudi zaradi drugih, saj lahko le vsi skupaj z odgovornim in samozaščitnim vedenjem ustavimo širjenje virusa.«

S spleta

Komentarji (6)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
dd (nepreverjen)

REVOLT JE ZELO BLIZU, ČISTO ČISTO MALO ŠE PA BO NEVIDEN SOVRAŽNIK POSTAL VIDEN

Navijac (nepreverjen)

Mislim da je vec in bolj pametnega dela z migranti na meji.Teh je kot listja in trave-)

dd (nepreverjen)

KJE PA POMEMBEN JE SAMO FEJK VIRUS, NA MEJNIH PREHODIH LAHKO V PRTLJAŽNIKU PREVAŽAŠ BAZUKE IN KALAŠNIKOVE PA TE NE BOJO PREGLEDALI, BI PA NARDILI CELO PANIKO ČE BOŠ IMEL 37.5 VROČINE, IDIOTIZEM IN MANIPULACIJA NA VIŠKU LJUDJE PA SO FUKJENE OVČKE

In reply to by Navijac (nepreverjen)

Default (nepreverjen)

Kurac bodo

Bombek (nepreverjen)

Ali se upošteva priporočila strokovnjakov in sprejete zakone ter odloke, ki odrejajo posamezne ukrepe za preprečevanje širjenja nalezljive bolezni...????
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
zakon ni bil sprejet pri tem, ter mediji ne zavajate glede tega..! Kake nalezljive bolezni mediji butasti..? Smrtnost je nižja od same okužba od gripe..! in kdo bo prepovedal druženje..? Pol je kršitev ustave, ter zakona..!? In pandemije sploh ni pri tem, če tega ne veste..! Testi niso primerni, kar jih delajo, ker ne dokazujejo popolnoma nič pri tem..!

Off (nepreverjen)

Princ teme preverja strpnost in poslušnost ljudstva. Kje so meje potrpežljivosti ?

Starejše novice