Slika je simbolična.
Dopoldne smo poročali o incidentu v Fužinah v času policijske ure, katerega posnetek je bil javno deljen na Facebooku, kasneje pa so ga umaknili. Dogodek je zdaj komentirala tudi policija.

Kot so sporočili iz Policijske uprave Ljubljana, je sinoči, ob 21.30, policist Policijske postaje Ljubljana Moste ob kontroli območja Fužin zaznal, da se na Preglovem trgu zbira večja skupina ljudi, kar je bila kršitev odloka omejitve gibanja. Ker je bilo na kraju zbranih več oseb, je zaradi varnega postopka operativno komunikacijski center zaprosil za pomoč dodatnih patrulj.

»V tem času je nekaj posameznikov v policijsko vozilo pričelo metati predmete, zaradi česar se je policist zaradi varnosti umaknil. Policist pri tem ni bil poškodovan, prav tako ni bilo poškodovano vozilo. Osebe so se po tem dogodku pred prihodom ostalih policijskih patrulj razbežale in njihova identiteta na kraju ni bila ugotovljena,« so še dodali na Policijske uprave Ljubljana.

Policisti o dogodku zbirajo obvestila. V primeru podanih elementov kaznivega dejanja bodo o vseh ugotovitvah obvestili pristojno okrožno državno tožilstvo ali izvedli ustrezne prekrškovne postopke.

S spleta

Komentarji (4)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Default (nepreverjen)

Kaj odpeljal pobegnil je pezde bojazljivo usral se je ko je videl podivjane jugovice

corona20 (nepreverjen)

Žal ta policista nista bila sposobna opravljati svojo dolžnost,zato mora policijo zaščititi vojska,kar pomeni da v patrulji morata biti dva policista in vojak,da zaščiti policista.In še kako prav bi zdaj prišla naša Varda da bi policija normalno opravljala svoje delo.

Franc s Piramide (nepreverjen)

Kaj nista bila oborožena?

Dtt (nepreverjen)

Sramota za policijo.
So junaki, ko ustavijo kako mamko, ki hodi okoli ob 21.01...

Starejše novice