Slika je simbolična.
Razmere na slovenskih cestah ob 12. uri.

Po podatkih Prometno-informacijskega centra za državne ceste je zaradi okvare vozila oviran promet na dolenjski avtocesti pred Dobruško vasjo proti Obrežju.

Danes od 17. ure do nedelje do 20. ure bo na primorski avtocesti med Brezovico in Vrhniko proti Kopru zaradi del zaprt vozni pas.

V noči na nedeljo in na ponedeljek bo med 21. in 5. uro v Ljubljani zaradi del zaprta Dunajska cesta med Vilharjevo cesto in Trgom OF.

V nedeljo bo od 9. do 15. ure na gorenjski avtocesti zaradi del popolna zapora med priključkoma Jesenice/vzhod in Jesenice/zahod proti Karavankam. Obvoz bo po regionalni cesti.

Do nedelje do 19. ure bo zaradi del zaprta regionalna cesta Maribor-Ptuj v Miklavžu na Dravskem Polju. Obvoz je na relaciji Ptujska cesta-avtocesta Maribor center-Rogoza, tudi za vozila brez vinjete, na relaciji Cesta v Rogozo-Miklavž na Dravskem Polju in obratno.

Zaprt priključek Dolga vas iz smeri Madžarske proti razcepu Dolga vas

Do 24. aprila bo zaradi del zaprta cesta Vrhnika-Horjul med Veliko Ligojno in Staro Vrhniko.

Predvidoma do 25. aprila bodo zaradi nadaljevanja rekonstrukcije Linhartove ceste v Ljubljani zaprti smerni pasovi na južni strani ceste, zato bo promet med Dunajsko cesto in Valjhunovo ulico potekal v obe smeti po severni strani cestišča. Parkirišče Bežigrad bo ta čas zaprto.

Predvidoma do 29. aprila bo zaradi asfaltiranja zaprta cesta Križevci-Žihlava pri Lukavcih.

Na pomurski hitri cesti je zaradi del zaprt priključek Dolga vas iz smeri Madžarske proti razcepu Dolga vas.

Predvidoma do 24. maja bo zaradi izgradnje komunalne infrastrukture v okviru aglomeracij za ves promet zaprta Jurčkova cesta na odseku med Peruzzijevo in Dolinškovo ulico v Ljubljani.

Starejše novice