Slika je simbolična.
Zadnji trenutek pred prazniki ugotavljate, da vam manjka darilo? Ni se treba vdati paniki.

Če iščete sveže ideje za »last minute« darila, bodite brez skrbi. Zbrali smo nekaj hitrih in ustvarjalnih idej, ki bodo navdušile vaše najbližje. 

Ne glede na to, ali ste ljubitelj domačih ustvarjalnih podvigov ali pa imate rajši kaj bolj uporabnega, smo izbrskali idej, ki bodo zadovoljile vsak okus. 

Personalizirana darila imajo svoj prav poseben čar

Naredite svoje darilo posebno z osebnim dotikom. Fotoknjige, personalizirane skodelice ali unikatne okvirje lahko hitro naredite sami. 

Pomagajte si s spletom, izdelke lahko naredite iz materialov, ki jih že imate doma. Z domačim tiskalnikom natisnite še kakšno fotografijo in dodajte osebno sporočilo.

Darila iz domače kuhinje

Doma narejena hrana vedno osvoji srca. Specite piškote, pripravite domače marmelade ali začinjeno oljčno olje za okusno presenečenje. 

Lahko poiščete tudi kaj iz shrambe in le dodate malo lepšo nalepko ali pa kakšno pentljo.

Darilni bon lahko kupite tudi pri lokalnih ponudnikih

Za tiste, ki cenijo izkušnje več kot materialne stvari, razmislite o darilnih karticah za restavracijo, masaže ali avanturistične aktivnosti. 

Preverite, kakšne so možnosti pri izbranih ponudnikih, bon vam bodo običajno brez problema pripravili.

Privoščite najdražjim sprostitev in razvajanje

Sveče, aromatična olja, masažne palice ali kozmetični kompleti so odlična darila za razvajanje in sprostitev, ki so na voljo v večini trgovin. 

Če je darilo za ljubezenskega partnerja, pa lahko dodate še kakšen bon za masažo.

Darila za ustvarjalne duše

Tistim, ki uživajo v ustvarjanju, podarite umetniške pripomočke, barve, bloke ali spletni tečaj risanja. 

Spletni tečaj risanja lahko naročite kar na spletu, obdarovancu pa izdelajte samo še lično darilno kartico, ki vsebuje navodila za dostop do tečaja.

Za knjižne molje bogata ponudba na spletu

E-knjige ali darilne kartice za spletne knjigarne so odlična rešitev za knjižne navdušence. Elektronske knjige ponujajo različne spletne knjigarne, na voljo pa je raznovrstna paleta knjig. 

Če je vaš obdarovanec vešč tujega jezika, lahko preverite tudi ponudbo tujih knjigarn.

Darila za gurmane

Okusna darila, kot so vrhunski čaji, specialna kava ali temna čokolada, so odlična izbira za gurmane. Ti so na voljo tudi v manjših trgovinicah, ki med prazniki nimajo tolikšne gneče kot nakupovalni centri. 

S premišljenim zavijanjem darila lahko takšno darilo izpade zelo prisrčno. 

Izdelke lahko zavijete v celofan in jih okrasite s pentljo, ali pa jih celo podarite v košarici. Če vam je zmanjkalo časa za nakup darilnega papirja, lahko uporabite tudi star časopisni papir.

In še nekaj za športne navdušence

Naročite lahko športno opremo ali darilne kartice za vadbo. Te lahko naročite kar preko spleta, preverite možnosti pri izbranem izvajalcu vadb.

Z združevanjem praktičnosti, osebnosti in kreativnosti lahko hitro ustvarite popolna last minute darila za svoje najdražje. 

Brez skrbi, najboljša darila so vedno tista, ki so od srca.

Komentarji (1)

Upokojencom na… (ni preverjeno)

bildde/regional/berlin/berlin-aktuell/weihnachts-schande-berliner-heim-schmeisst-70-senioren-raus-

Starejše novice