Medtem ko se zaradi koronavirusa zadržujemo doma in je mnogim že postalo dolgčas, si številni mladi čas krajšajo z zabavnimi in včasih nenavadnimi izzivi na družbenem omrežju TikTok. Kako bi vi opravili takšen izziv?

Družbeno omrežje TikTok je med mladimi vedno bolj priljubljeno. Omogoča objavo kratkih, do 60 sekund dolgih posnetkov. Družbeno omrežje mladi uporabljajo predvsem za zabavo in kratkočasenje, kar je idealno za čas, ko smo zaprti v svojih stanovanjih. V plesnem izzivu se je tako preizkusila tudi Nika Zorjan

Preverite, kateri izzivi trenutno kratkočasijo mlade na TikToku.

Kateri je vaš lik v »računalniški igri karantena«? 

Preživite večino časa v postelji? Preganjate dolgčas v karanteni tako, da čistite stanovanje? Ali preživljate čas z vrečko čipsa ob sebi? V zabavnih TikTok posnetkih uporabniki tega družbenega omrežja predstavljajo različne vloge, ki jih imamo posamezniki v času karantene na enak način, kot lahko izbiramo like v računalniških igrah. 

TikTok izziv za vso družino

S TikTok izzivi se lahko zabava vsa družina. Družinski člani lahko stojijo v vrsti in se izmenjujejo pri plesu. Pri tem mora vsak naslednji plesalec ponoviti zadnjo potezo tistega pred njim. 

Plesni izziv za pare

Eden bolj priljubljenih TitTok izzivov je tudi »foot shake dance« oziroma ples z nogami, ki poteka v paru. Na prvi pogled ples deluje precej zapleteno. A ne za slovensko pevko Niko Zorjan, ki se je tudi samo preizkusila v tem zabavnem izzivu.

Posnemanje emojijev

Izziv, ki je trenutno zelo priljubljen, je posnemanje gest po danih emojijih. Nekatere osebe ta izziv tako obvladajo, da da lahko emojije posnemajo z obema rokama in gestami na obrazu.

V tem izzivu se je preizkusil tudi slovenski igralec in voditelj oddaje Male sive celice Nik Škrlec. Preverite, ali mu je izziv šel dobro od rok.

@nikskrlec

No, da vidim duete! 🤓😁 (končno nek izziv, ki mi je bil ultra zabaven!) ##duetthis ##challenge ##fingerchallenge ##viral ##viralchallenge

♬ Lalala - İlkan Gunuc Remix - danilla_carvalho

Preklopite stikalo

Izziv vključuje dve osebi, ki plešeta pred ogledalom in takoj zamenjata oblačila, ko pevec Drake v svoji pesmi reče »preklopi stikalo«. Ta izziv so opravili že številni znani pari, ljudje pa postajajo vedno bolj kreativni in oblačila zamenjujejo že s svojimi dojenčki, babicami, dedki ali hišnimi ljubljenčki. 

Kako bi odreagiral vaš partner, če bi se pred njega postavili goli? 

Ta izziv je preprost. Običajno gre za ženske, ki se slečejo in gole presenetijo svoje partnerje, medtem ko ti igrajo računalniške igre. Njihov odziv posnamejo in delijo z drugimi uporabniki omrežja TikTok.

@marinawphoto

his hair do be looking like a troll doll in quarantine but dats ok ##fyp ##boyfriend ##boyfriendchallenge

♬ original sound - marinawphoto

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice