Fotografija je simbolična.
Eden od najprestižnejših hotelov v Ljubljani je zaradi klavrne turistične sezone in še bolj črnih napovedi prazne hotelske sobe ponudil za mesečni najem študentom.

Te sobe bodo študentom na voljo oktobra, cena teh pa je primerljiva z mesečno najemnino v zasebnih stanovanjih.

Mladinski hotel The Fuzzy Log

Kot so nam sporočili iz omenjene verige hotelov, je mladinski hotel The Fuzzy Log alternativna nastanitev, ki ima podobno funkcionalnost kot študentski dom.

Študent ima zasebnost v svoji spalnici/sobi, medtem ko so kopalnica, kuhinja, sobe za druženje in terasa skupni. Poleg tega imajo študenti na razpolago tudi telovadnico, savno in pralnico.

The Fuzzy Log se nahaja se na Miklošičevi ulici, le nekaj korakov stran od avtobusne in železniške postaje, v samem središču Ljubljane in blizu večine fakultet.

In cena?

Cena mesečnega najema znaša 250 evrov, tega stroška ni mogoče pokriti s turističnim bonom, prav tako v to ceno ni vključen zajtrk.

Central hotel 

Študentske sobe imajo na voljo tudi v Central hotelu, ki se nahaja na isti lokaciji kot The Fuzzy Log. Te sobe pa se od tistih v mladinskem hotelu razlikujejo, da so nekoliko večje in imajo tudi zasebno kopalnico.

Kakšna je cena teh?

Cena najema je 350 evrov na mesec. Prav tako pa teh sob ni mogoče plačati s turističnim bonom, v to ceno tudi ni vključen zajtrk.

In čeprav študentje še ne vedo povsem točno, kako bo v letošnjem letu potekalo njihovo izobraževanje, so mnogi zato v precepu, kaj storiti. Najeti ali ne najeti sobe!?

Predstavniki omenjenega hotela so za Ljubljanainfo sicer še razkrili, da so zapolnili že skoraj večino razpoložljivih kapacitet, saj da je bilo zanimanje študentov za sobe nad pričakovanji.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice