Slika je simbolična.
Na januarski lestvici 50 najbolje plačanih delavcev v javnem sektorju sta se na prvem in drugem mestu z velikim naskokom znašla zaposlena v Univerzitetnem kliničnem centru Maribor. V mariborski bolnišnici sedaj pojasnjujejo zadevo.

Na Mariborinfo vsaki mesec pregledamo portal plač javnega sektorja in poročamo o najbolje plačanih zaposlenih tistega meseca

Tudi v zadnjem članku smo naredili enako, pri čemer smo preučili zadnje dostopne podatke oziroma januarsko lestvico 50 najbolje plačanih v javnem sektorju.

Kot smo poročali, sta se januarja na prvih dveh mestih znašla zaposlena v Univerzitetnem kliničnem centru Maribor

Na prvem mestu je tako z zneskom 73.036 evrov bruto naveden »vodja I«, na drugem mestu pa »vodja III« z zneskom 56.479 evrov bruto.

Četudi v članku ni navedeno, da gre za redna mesečna izplačila, so se na poročanje odzvali v Univerzitetnem kliničnem centru Maribor.

»V obeh primerih, ki ju navajate, gre za izvršitev pravnomočnih sodb sodišča, ki sta bili izdani in vsebini katerih je delodajalec sledil ter ju realiziral in vsekakor ne za redna mesečna izplačila zaposlenima v Univerzitetnem kliničnem centru Maribor, kot gre razbrati iz vašega članka,« so v odzivu zapisali v mariborski bolnišnici.

Komentarji (3)

VodjaII (ni preverjeno)

Kaj pa jaz ? Mene ste pozabili vprašati?

Bico (ni preverjeno)

Spet nakladate ,kakšne sodbe neki,na veliko kradete.

Pohorčan (ni preverjeno)

Ke te prove brezzobe Bill - Flisek - Škrbaste???

Starejše novice