Slika je simbolična.
V Pomurju je bil vplačan dobiten listek za igro Eurojackpot v vrednosti več kot 200 tisoč evrov.

Loterijska igra Eurojackpot je priljubljena mednarodna igra, ki jo vsak torek in petek igrajo v 18 evropskih državah, v Sloveniji pa je prisotna že od samega začetka.

V skladu za glavni dobitek je vedno najmanj deset milijonov evrov, njegova vrednost pa lahko naraste do največ 120 milijonov evrov - v Sloveniji so več kot milijon evrov zadeli že štirje udeleženci igre.

Igra deluje tako, da najprej izberete pet številk iz množice od 1 do 50 ter dve številki iz množice od 1 do 12. V enem polju označite sedem številk (5+2), kar predstavlja eno kombinacijo. Glavni dobitek Jackpot (dobitek 5+2) imate, če ste pravilno napovedali vseh sedem številk. 

V igri Eurojackpot je sicer 12 kategorij dobitkov.

Dobiten listek za več kot 200 tisoč evrov vplačan v Martjancih

V petek, 10. novembra 2023, je bil – kot nam je potrdil tudi najemnik bencinskega servisa v Martjancih – vplačan dobiten listek za igro Eurojackopt, in sicer za dobitek 5 +1, kar znaša 278.817,40 evra.  

Ob tem so za dobitek 5 + 1 dobiten listek vplačali tudi na Finskem, trikrat v Nemčiji in na Švedskem.

Komentarji (3)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
Kurbinsin (ni preverjeno)

En prekmurc je spet bogatini postal

orožnik (ni preverjeno)

Te vsote, ki jo je naš premier Golob prejemal v roku dveh mesecev, na GEN-I,pa res ni treba obešati na veliki zvon, za nhjega je to drobiž, se spomnite njegove izjave, ko je ukinil Janšev zakon o zmanjšanju obdačitve plačil , je rekel dobesedno, če bodo plače višje, jih bodo ljudje uporabljali za neumnosti, še nekje obstaja ta videoposnetek.

Boris Surina (ni preverjeno)

Od tega zneska, bi jaz samo za elektriko in plin imel, to je zame astronomski znesek, nikoli se nisem videl toliko denarja.

Starejše novice