Vir: spletna stran Finančne uprave Republike Slovenije
Se zanimate za nakup avtomobila ali pa morda električnega skiroja? Morda so za vas pravi naslov dražbe finančne uprave. Tako smo pregledali portal uprave in našli nekaj zanimivih vozil, izdelkov in ostalih predmetov.

Finančna uprava Republike Slovenije odprodaja zasežene predmete. Tako lahko tudi tokrat najdete kakšno zanimivost zase. 

Na dražbah finančne uprave velikokrat pristanejo zanimive reči, ki jih lahko uporabimo v vsakdanjem življenju, uprava pa jih draži, večinoma, po precej dostopnih cenah. 

Prečesali smo portal javnih objav slovenske vlade in naleteli na nove dražbe finančne uprave. Kaj smo torej odkrili?

Ribiške palice

Finančna uprava Republike Slovenije bo v naslednjih dneh na dražbi prodajala več ribiških palic, ki jih hranijo v prostorih Finančnega urada Maribor.

Kot prvo, se je na dražbi znašla rabljena teleskopska ribiška palica znamke International Pro Series, ki v iztegnjenem stanju meri 2,30 metra, skupaj z ribiško rolo Vigor SX Line 40 FD ter plovcem. Komplet se bo prodajal po izklicni ceni 75,50 evra.

Draži se tudi rabljeni dvodelni komplet ribiških palic Fox, model The Matrix, ki v iztegnjenem stanju merita 3,75 metra, skupaj z dvema ribiškima rolama Exyl model Delpkin 70 Y Body..

Ne nazadnje pa se je na dražbi znašla še rabljena teleskopska palica dolžine 1,50 metra, znamke Filistar, ki vsebuje še ribiško rolo ter rabljeno blestivko.

Dražba bo potekala na spletni strani Finančne uprave Republike Slovenije, in sicer v ponedeljek, 8. januarja. Blago se bo prodajalo kot celota, z izklicno ceno 75,50 evra.

Vir: spletna stran Finančne uprave Republike Slovenije

Solarni komplet

Finančna uprava bo na eni izmed svojih dražb ponudila solarni komplet, skupaj s pretvornikom, baterijo, kabli, nosilci in električno omarico, ki ga hranijo v skladišču finančne uprave v Kopru.

Tudi ta dražba bo potekala preko spletne strani finančne uprave, in sicer v sredo, 17. januarja. Ocenjena vrednost predmeta znaša 1500 evrov, na dražbi pa bodo komplet prodajali po izklicni ceni 800 evrov.

Vir: spletna stran Finančne uprave Republike Slovenije

Električni trikolesni motor

Bi si lastili električni trikolesni motor? Motor z oznako HY18650MP-216S 7P bo Finančna uprava Republike Slovenije na dražbi prodajala v sredo, 17. januarja.

Ocenjena vrednost električnega motorja je 800 evrov, na dražbi pa ga bodo prodajali za 300 evrov manj. Je pa tudi za to dražbo treba plačati varščino, več pogojev pa lahko zainteresirani posamezniki najdejo na spletni strani finančne uprave.

Vir: spletna stran Finančne uprave Republike Slovenije

Avto Mercedes Benz

Iščete nov avtomobil? Finančna uprava bo namreč na dražbi prodajala rabljen osebni avtomobil znamke Mercedes Benz ML 350 BlueTEC 4MATIC.

Pri tem so v upravi navedli še nekaj specifikacij. In sicer prostornina motorja znaša 2987 ccm, moč motorja je 190kW (260 KM), število prevoženih kilometrov po števcu pa znaša 240 351.

Prav tako navajajo, da so na vozilu ponekod vidne odrgnine ali manjše udrtine, prav tako je nekaj malih pikic na vetrobranskem steklu in majhnih udrtin, ki so posledica toče. Manjka prtljažna polica, rahlo pa je počena tudi prednja desna spodnja luč.

Avto hranijo v Stranicah, naprodaj pa bo v četrtek, 11. januarja, z začetno izklicno ceno 19.500 evrov.

Vir: spletna stran Finančne uprave Republike Slovenije

Avto BMW

Morda pa vas bolj pritegne osebni avtomobil proizvajalca BMW. Model avta je 320 D Touring Aut, moč motorja znaša 135 kW, število prevoženih kilometrov pa znaša 284.482.

V opisu avtomobila finančna uprava razlaga, da sta na avtomobilu odlomljena sprednji desni nosilec metlice brisalca ter zadnji nosilec metlice brisalca. Prav tako je odlomljeno levo zunanje ogledalo, na sprednjem odbijaču pa so na levi strani prisotne lažje poškodbe laka.

Dražba bo potekala v sredo, 31. januarja. Ocenjena vrednost avtomobila je 6000 evrov, avtomobil pa se bo prodajal po izklicni ceni 3000 evrov.

Vir: spletna stran Finančne uprave Republike Slovenije

Električni skiro

Če vam je ljubše prevozno sredstvo skiro, pa lahko na dražbi finančne uprave kupite tudi električni skiro.

V torek, 16. januarja, bodo namreč prodajali električni skiro Escooter H192 črne barve, in sicer po izklicni ceni 93 evrov.

Vir: spletna stran Finančne uprave Republike Slovenije

Različna oblačila in modni dodatki

Ne nazadnje pa bo Finančna uprava Republike Slovenije na dražbi ponudila različna oblačila in modne dodatke. Kot so zapisali, se bodo predmeti prodajali kot celota. Gre pa za oblačila, nakit, rute, kape, denarnice, torbice in podobno.

Finančna uprava je ocenila, da vrednost predmetov znaša 1820 evrov, na dražbi, ki bo potekala v torek, 16. januarja, pa se bodo prodajali po izklicni ceni 911,50 evra.

Vir: spletna stran Finančne uprave Republike Slovenije

Komentarji (2)

HULK (ni preverjeno)

Motor ima sigurno uničen accu, ta pa košta novi okoli jurja....

Propad podjetnikov (ni preverjeno)

oe24/businesslive/unternehmen/martin-ho-konkursverfahren-ueber-ex-firma-eroeffnet

Starejše novice