Foto: Jure Banfi
Drugoligaši so odigrali del tekem zaradi izrednih razmer preloženega drugega kroga, a bolj kot rezultati odmeva dogajanje v Slovenski Bistrici. Po koncu tekme med Bistrico in Nafto se je zgrudil domači trener Goran Stanković.

Obračun sežanskega Tabora in Beltincev je bil ob vodstvu »žutih« z 0:3 ob polčasu prekinjen zaradi močnega naliva, Nafta pa je v Slovenski Bistrici doživela prvi poraz sezone.

A bolj kot prva ničla Lendavčanov, po dvoboju drugega kroga 2. SNL odmeva dogajanje po koncu tekme. Kot poroča Planet nogomet, se je po zadnjem sodniškem žvižgu nenadoma zgrudil trener domačega moštva Goran Stanković.

Triinštiridesetletnega trenerja Bistrice naj bi izdalo srce, a je na srečo sledil takojšen odziv zdravniške službe, ki je bila prisotna na tekmi. Nekdanjega trenerja Olimpije in sežanskega Tabora so nekaj minut oživljali in ga uspeli rešiti.

Stratega Bistrice so z reševalnim vozilom prepeljali v Univerzitetni klinični center Maribor, več podrobnosti pa za zdaj ni znanih. Stanković naj bi se zgrudil nenadoma in brez kakršnegakoli predhodnega znaka slabosti, še dodajajo pri Planet nogometu.

Ljubljančan Bistrico vodi od letošnjega marca, spomladi pa je ekipo popeljal do polfinala pokalnega tekmovanja in obstanka v 2. SNL. Štajerci so odlično začeli novo sezono, saj so v štirih krogih osvojili kar deset od možnih 12 točk.

Bivši trener Šenčurja, Grosuplja in Ilirije je največji uspeh dosegel na klopi Olimpije, ki jo je v sezoni 2020/21 popeljal do pokalne lovorike.

Komentarji (6)

čarni vrag (ni preverjeno)

Covid cepivo deluje!

Ageneracija (ni preverjeno)

Tele zahojeno. Idi se drajsat po tvoji ravni zemlji pa antene haarp si ne pozabit v rit vtaknit.

In reply to by čarni vrag (ni preverjeno)

Suska (ni preverjeno)

Zemlja je ravna,cepljeni imajo čipe,ne?Nehaj že bluziti!!

In reply to by čarni vrag (ni preverjeno)

staricigoprveklase (ni preverjeno)

če simulanta brcneš v jajca
skoči kot bik če ga rukne električni pastir
drugače pa leži in simulira

pohorskisvizec

Hitro okrevanje mu želim!

čarni vrag (ni preverjeno)

Po uporabi biološkega orožja imenovanega kovid cepivo, se je za več 100% povečalo število srčnih zastojev in nenadnih smrti, mlajših zdravih ljudi. Samo še največji bedaki verjamejo, da je bilo cepljenje koristno.

Starejše novice