Foto: Jure Banfi
Druga tekma finala državnega prvenstva je prestavljena zaradi okužbe v vrstah Odbojkarskega kluba Maribor. Novi datum še ni znan, ostali igralci kluba pa so v karanteni.

Na prvi tekmi so odbojkarji ACH Volleya premagali Merkur Maribor s 3:1. ACH Volley bo iskal sedemnajsti zaporedni naslov državnega prvaka. Maribor je bil v polfinalu boljši od Salonita iz Anhovega in se uvrstil v finale proti favoriziranemu ACH Volleyu.

Serija je dolga

V letošnji sezoni sta ekipi bili povsem izenačeni. Mariborčani so dvakrat slavili na državnem prvenstvu, Ljubljančani pa so zmagali v finalu srednjeevropske lige in na začetku sezone.

Foto: Jure Banfi

Štajerski prvaki

Naslov se na štajerskem ni pojavil vse od leta 1993, zato bi bila prava senzacija, če bi se lahko Mariborčani prebili do treh zmag. Na letošnjem zadnjem spopadu bi lahko do tega brez težav prišlo, glede na medsebojne rezultate med ekipama.

Tekma bi se morala odigrati danes, 30. 3. 2021, v Ljubljani, a je zaradi okužbe v vrstah Odbojkarskega kluba Maribor odpadla. Novi datum za zdaj še ni znan, vendar bo zaradi trenutnih omejitvenih ukrepov še dodatno preložena. 

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice