Ujel ga je tudi slovenski lepotni kirurg Matic Fabjan.
Legendarni ameriški košarkar Earvin Magic Johnson v teh dneh dopustuje v Dalmaciji, na mega luksuzni 85,6-metrski jahti Aquila, vredni 150 milijonov dolarjev.

Kjerkoli se zvezdnik Magic Johnson pojavi, nastane prava norišnica, saj se njegovi oboževalci želijo z njim fotografirati. Na otoku Lastovo je spomin ovekovečil tudi slovenski lepotni kirurg Matic Fabjan.

Mega luksuzna 85,6-metrska jahta Aquila, vredna 150 milijonov dolarjev.

Na olimpijskih igrah v Barceloni leta 1992 so Združene države Amerike v finalu premagale Hrvaško, za katero so takrat med drugim igrali Dražen Petrović, Toni Kukoč in Dino Rađa.

Z legendo se, seveda, želijo fotografirati mnogi. V Splitu je v trenutku zavladala evforija, ko je košarkar stopil na rivo, saj so številni oboževalci, ki so bili kot v transu, takole obstopili Johnsona, na svoji spletni strani poročal zagrebški časnik 24sata.hr.

V svoji 15-letni profesionalni košarkarski karieri, ki se je začela konec 70-ih let prejšnjega stoletja, je bil Johnson z 'jezerniki' petkrat prvak lige NBA. Leta 1996 so ga umestili na seznam 50 največjih igralcev v zgodovini NBA.

Bogastvo Magica Johnsona je ocenjeno na približno milijardo dolarjev, tako da si lahko privošči takšno jahto.

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
janban

Jahta ni v njegovi lasti temveč v najemu.Če,že pišete se prej vsaj pozanimajte o dejanskem stanju.

Starejše novice