Foto: Jure Banfi
Marcos Tavares, legenda mariborskega nogometa, čez štiri tekme zaključuje svoje kariero. A navijači Maribora ga nagovarjajo, da naj še za eno leto podaljša športno pot.

Marcos Tavares se po koncu letošnje sezone s cmokom v grlu poslavlja. Že pred začetkom letošnjega prvenstva je namreč sklenil, da bo to zanj zadnja sezona, v kateri bo pomagal podmladku v ekipi.

Tavares je na zadnji tekmi proti Sežani zabil že svoj 159. gol v karieri. Kot je zapisal na družbenih omrežjih, ga vse več navijačev Maribora spodbuja, da bi vztrajal še eno sezono. 

»Moja glava bi še zmogla, telo pa pravi, da je dovolj,« je povedal 38-letnik. 

Zapisal je še, da je zelo motiviran, da na zadnjih štirih tekmah pomaga ekipi, da naslov prvaka vrnejo v Maribor. 

»V zadnjih dneh sem dobil toliko lepih sporočil, da naj še za eno sezono podaljšam svojo športno pot. Iskrena hvala za vašo podporo. Pri srcu mi je res toplo, ko me ustavljate in želite, da še igram. Moja glava bi še zmogla, telo pa pravi, da je dovolj. Vendar so pred vsemi nami še štiri tekme. Moje zadnje v karieri. Težko vam opišem, kako sem motiviran. Dal bom zadnje atome moči, da skupaj s soigralci vrnemo pokal nazaj tja kamor spada. V soboto se vidimo v Ljudskem vrtu. Na moji predzadnji tekmi doma. Hvala, ker ste,« se glasi zapis Tavaresa.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice