Dare Vršič, ki je zavrnil podpis nove pogodbe z Mariborom in je čakal na novo ponudbo iz tujine, jo bo očitno tudi dočakal.

Danes smo poročali, da nekdanji nogometaš vijolične čete trenira z nogometaši iz Kidričevega, kar pa bi se lahko že v kratkem spremenilo. Vršiča naj bi si namreč želel pri novopečenem ciprskem prvoligašu Pafosu, ki ga vodi slovenski strateg Luka Elsner.

Slovenska kolonija na Cipru se kot kaže povečuje. Dare Vršič, ki je zavrnil podpis nove pogodbe z Mariborom in je čakal na novo ponudbo iz tujine, jo bo očitno tudi dočakal. Ofenzivni vezist naj bi imel sicer na mizi več ponudb, med tistimi zanimivejšimi pa naj bi bila tudi tista iz Cipra, ki jo je pripravil »Elsnerjev« Pafos.

Novico smo preverili tudi pri Vršiču samem, ki nam je zanimanje potrdil. »Povem lahko le to, da potekajo pogovori, toda ne le z njimi, ampak tudi z drugimi klubi,« je bil jedrnat Vršič, ki bi, v kolikor bi se preselil na Ciper, postal že tretja slovenska okrepitev v omenjenem klubu. Pred njim sta vrste Pafosa okrepila Mitja Lotrič in Erik Janža.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice