FOTO: Jure Banfi
Čeprav v delu javnosti odmevajo domnevne razprtije v klubskih pisarnah NK Maribor, to na moštvo samo po zagotovilih Darka Milaniča nima niti najmanjšega vpliva. Zlatko Zahović pa je zdaj poskrbel za odlično novico za vse vijoličaste privržence.

V začetku meseca avgusta sta Zlatko Zahović in Miran Pavlin družno pompozno najavila 3-letno podaljšanje pogodbe z legendo kluba Marcosom Tavaresom. A zdaj so v Ljudskem vrtu poskrbeli za še boljšo novico v zvezi s prihodnostjo moštva. Pogodbo sta namreč kar za štiri leta podaljšala ena izmed ključnih in najbolj hvaležnih igralcev vijoličaste čete Blaž Vrhovec in Aleks Pihler.

Slednjima se je pogodba po koncu te sezone iztekala, zdaj pa sta omenjena igralca zvestobo Mariboru obljubila vse do konca maja leta 2022.

Poteza, ki Mariboru ne zagotavlja le stabilnosti in gradnje ekipe za prihodnje podvige, temveč tudi pošteno odganja morebitne snubce omenjenih igralcev, ki bi ju želeli v svoje vrste pripeljati za pičlo odškodnino ali celo zastonj. Tako bodo morali morebitni snubci za Vrhovca in Pihlerja ponuditi pošteno dobro vsoto, da bi se jima v Ljudskem vrtu odrekli. 

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice