Vir: Facebook in Twitter profili prijateljev Mateja Periša
V Donavi v bližini Beograda so prejšnji teden našli truplo dlje časa pogrešanega Splitčana Mateja Periša. Zdaj se je Split poslovil od njega.

Nenad Periš, oče 27-letnega Mateja Periša, ki je izginil v Beogradu v noči s 30. na 31. december 2021, je za srbski spletni portal Telegraf.rs potrdil, da so beograjski mornarji v sredo iz Donave potegnili truplo njegovega sina. 

Telo Mateja Periša je zdaj končno lahko leglo k počitku. 

Čustveno slovo in očetov govor, ki se je dotaknil vseh

Matej Periš je bil v družinskem krogu pokopan v Splitu. Njegovi prijatelji pa so v splitskem pristanišču včeraj zvečer pripravili ganljivo slovo od prezgodaj umrlega mladeniča.

V enem od čolnov, ki so prispeli v pristanišče, je bila tudi Matejeva družina. »Hvala, da ste pokazali svoje srce,« je dejal oče pokojnega Nenad Periš. Od sina se je poslovil tudi s pesmijo Oliverja Dragojeviča Stine.

Zbrani niso mogli zadržati solz, mladega someščana so dostojno pospremili, ob zvokih ladijskih siren in prižganih bakel.

Tudi Beograjčani so v ponedeljek ob reki Savi prižgali sveče in rože ter izpustili balone za tragično umrlega Mateja Periša.

Spomnimo, kaj se je dogajalo ...

Periš je v Beograd s prijatelji prišel iz Splita na praznovanje novega leta. V noči izginotja je obiskal klub Gotik, ki stoji blizu reke Save.

Po dosedanjih informacijah je izginil okoli druge ure zjutraj, potem ko je iz še neznanega razloga zapustil klub. Kasneje so se pojavili posnetki nadzornih kamer, na katerih teče po ulicah Beograda.

V iskanje pogrešanega Splitčana so se vključile vse enote srbske policije, a do danes niso prišli do odgovora na vprašanje, kaj se je dogajalo tisto noč.

Komentarji (1)

Surfeiter (ni preverjeno)

Zanimivo! Pijano/nadrogirani polne riti mladenič skoči v Savo ... celi Balkan nori ... ko umre poštena, delovna, nikomur nič dolžna oseba, pa nič ... jebi ga, se kao zgodi ... in kaj je sporočilo mladim? Ne razumem ...

Starejše novice