Slika je simbolična.
O nenavadnem in hkrati grozljivem primeru poročajo iz Srbije. 44-letnik je prijavil 40-letnega zdravnika, slednji naj bi ga omamil in posilil.

Druženje moškega in njegovega osebnega zdravnika naj bi privedlo do uživanja neznane tablete, izgube zavesti in posilstva. 

Zapadel v depresijo in se zatekel do zdravnika

Kot poroča Kurir.rs, naj bi 44-letnik iz Srbije zapisal, da je pred šestimi leti umrla njegova mama, zaradi česar je takrat zapadel v depresijo.

Po pomoč se je zatekel k svojemu osebnemu zdravniku, s katerim sta se nato spoprijateljila in se začela družiti tudi v zasebnem času.

44-letnik je zaradi druženja posledično spoznal še starše zdravnika, zdravnik pa njegovo družino in zaročenko.

Kot je še zapisano, naj bi moški, ki je podal prijavo o posilstvu, vedel, da je zdravnik gej, a ga njegova spolna usmerjenost ni motila.

Tableta proti migreni privedla do posilstva?

Ko je nekega dne 44-letnik trpel za migreno, je poklical svojega zdravnika, ta pa se je hitro odzval, prišel k njemu domov in mu dal tableto proti migreni, je opisala domnevna žrtev.

Domnevno posiljen moški je sicer dejal, da ne ve, kakšno tableto je vzel. Spomni se le, da se je čez nekaj trenutkov zbudil in zdravnika videl v spalnici brez oblačil. Klečal naj bi zraven njega in mu lizal noge. Nato mu je obliznil še stegna in ga oralno zlorabil.

Nato naj bi spet zaspal. Ko se je ponovno zbudil, se je počutil ponižano. Odločil se je, da bo zadevo prijavil policiji, še poroča Kurir.rs

Zdravnika bodo zdaj kazensko ovadili, sumijo, da je 44-letniku dal tableto, zaradi katere je izgubil zavest in je bil lahko žrtev posilstva.

Komentarji (2)

Surfeiter (ni preverjeno)

Ah, neki amater ... liže noge ...
Vprašajte neše župnike, kako se to dela ...

covid dopust (ni preverjeno)

Izgorelost ?

Starejše novice