Foto: Duncan.Hull - Debbie Rowe (https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=129254225)
Se multimilijarder Elon Musk kmalu seli na Južno Tirolsko? Drugi najbogatejši človek na svetu si menda želi zgraditi nepremičnino pri naših sosedih.

Kot poroča več italijanskih in avstrijskih medijev, bi lahko multimilijarder Elon Musk kmalu postal Južni Tirolec. Navajajo, da naj bi si kontroverzni podjetnik tam želel zgraditi hišo.

Šefa Tesle in lastnik Twitterja naj bi zanimala posest v St. Kassianu v italijanski občini Abtei, obkroženi z veličastnimi vrhovi Dolomitov. 

Njegovi investicijski svetovalci naj bi že stopili v stik z mednarodno skupino arhitektov, poroča RAI. Vendar ni jasno, kako daleč je projekt napredoval.

Musk po poročanju italijanske televizijske hiše ne bi bil prvi zvezdnik, ki bi ga pritegnila Južna Tirolska. Gardena in Badia v Dolomitih sta še posebej priljubljeni pri uglednih gostih iz sveta športa, estrade in gospodarstva.

Med vidnimi gosti omenjenega območja so tudi voznik formule 1 Charles Leclerc, bobnar skupine Pink Floyd Nick Mason, voditeljica Michelle Hunziker in James Murdoch, sin medijskega mogotca Ruperta Murdocha.

Po zadnji Forbesovi lestvici je Elon Musk drugi najbogatejši človek na svetu. Njegovo premoženje je ocenjeno na 194,2 milijarde dolarjev.

Komentarji (3)

Urška zabuhla (ni preverjeno)

mu jaz pridem malto MEŠAT

Aladar25 (ni preverjeno)

Zakaj pa si tako zabuhla a si jedla buhteljne?????

In reply to by Urška zabuhla (ni preverjeno)

Pohorčan (ni preverjeno)

Zglegne kak mongoloid z maskof.....pa ko ga jebe!!!!!

Starejše novice