Svetovna zdravstvena organizacija je v Ženevi zaradi novega koronavirusa s Kitajske razglasila izredne zdravstvene razmere po svetu.

Virus je vse skupaj zahteval več kot 360 smrtnih žrtev, samo eno izven Kitajske. Okuženih je več kot 17.000 ljudi, okužbe pa so zabeležili v okoli 25 državah, poročajo mediji.

Nikoli ne boste verjeli, kaj vse so prodajali na kitajski tržnici v Wuhanu, kjer je izbruhnil smrtonosni virus. Kače, netopirji, žabe, podgane, želve, škorpijoni, psi, zajci in gosi so vsakdanjik na jedilnikih obiskovalcev te tržnice.

Na spletu smo zasledili številne posnetke s kitajske tržnice v Wuhanu, nekaj jih objavljamo v nadaljevanju ... Poglejte le, če imate dovolj dober želodec.

Ribjo tržnico so medtem že zaprli, tudi mesto Wuhan je v karanteni in postaja mesto duhov.

Na omenjeni kitajski tržnici ponujajo (oziroma so ponujali) raznovrstne živali, kot so kače, netopirji, žabe, podgane, želve, škorpijoni, psi, zajci, gosi …

Na enem izmed posnetkov je tudi videti, kako moški poje živo žabo.

Iz posnetkov je prav tako razvidno, da so prodajalci imeli živali in njihove ostanke shranjene na umazanih površinah, v umazanih lavorjih, umazane so tudi njihove roke.

Mesto Wuhan zdaj postaja mesto duhov ...

S spleta

Komentarji (4)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
kaj pa resnica (nepreverjen)

amazon de/Ein-medizinischer-Insider-packt-Dokumentarroman/dp/3932576721

Danvid (nepreverjen)

Bodite no pametni, že od nekdaj jedo vse živo ali neživo" stoletja. Poglejte si rajši " indijo kjer je street food" še bolj u ku, cu
Da se ne menimo da vse z roko jedo z drugo pa si rit brišejo. Vi novinarji še niste bili na taki tržnici in nimate pojma kakšna štala je tam. Ne vi o kitajski tržnici.
Če bi tak virus bil z narave bi sigurno prišel ven kje tam ali kak Vietnam, tam so še le pujči.

Fainšček Ekolog (nepreverjen)

Tega ne morem napisati NIKJER, saj me "socialni" "mediji" TAKOJ blokirajo, ampak Kitajci jedo tudi dojenčke, splavljene zarodke in to mi je potrdil tudi neki Kitajec na YT, že pred leti. Sicer je rekel, da se to dogaja "samo na nekaterih predelih Kitajske in to sicer med samimi Kitajci večinoma velja kot tabu tema, ampak se dogaja tudi to..." Glede na to, da se Kitajci selijo že v Afriko, v Ukrajini so pokupili zemljišča rodovitne zemlje, za 1 Slovenijo, da ne govorimo o ropanju morij, vključno s Sredozemljem. Nam so uničili podjetja, malo ljudi ve, da so denimo kitajski agenti ugrabljali italijanske modne kreatorje in kdor ni hotel predati znanja Kitajcem so ga ubili... Tako vohunijo za našo tehnologijo in jo potem preko poceni delovne sile proizvajajo in jo prodajajo k nam nazaj... So navadni paraziti, roparji in moramo se postaviti proti Kitajski, globalizmu, bojkotirati VSE kar prihaja od tam, drugače nas bodo uničili. Vojaško imajo Kitajci idejo, da bi obvladovali (ne le naravne vire) tudi Evropo, z nekakšno novo verzijo "vzhodnega NATA"...do leta 2050...Moramo pa obsoditi tudi brutala mučenja živali, kajti živa bitja niso vredna NIČ na Kitajskem, pse, mačke sekajo narazen sredi ceste, da tulijo od strahotnih bolečin, jedo pa tudi žive živali; ne le ribe, hobotnice, ampak tudi miši, ki jih kar žive goltajo...

Koronavirus (nepreverjen)

Umazanci, zato pa je ta virus. Upam, da odnese vse taksne in podobne.

Starejše novice