Slika je simbolična.
Tudi ta teden smo pripravili pester izbor prostih delovnih mest. Preverite, morda pa katero čaka ravno na vas.

Ste se naveličali obstoječe službe ali še vedno pogledujete za primernim delovnim mestom? To je nekaj priložnosti, ki bi vas morda znale zamikati.

Delovna mesta v Mariboru

Prodajalec v trgovini za male živali

Trgovina Gojitelj išče prodajalca v svoji trgovini za male živali.

Delovne naloge vključujejo prodajo blaga, zlaganje na police, skrb za lepo in urejeno trgovino, preverjanje nakupov preko spleta in pakiranje blaga za spletno prodajo.

Za prijavo je potrebna srednja poklicna izobrazba, ter leto in šest mesecev delovnih izkušenj.

Administrator

Mestna občina Maribor zaposli administratorja v sekretariatu za splošne zadeve.

Delovne naloge vključujejo izvajanje nalog pisarniškega poslovanja, administriranje baz podatkov, sodelovanje pri materialnem in finančnem poslovanju, sodelovanje pri izvajanju enostavnejših opravil ter podobna dela.

Za prijavo je potrebna srednja splošna ali strokovna izobrazba, delovne izkušnje pa niso zahtevane.

Tehnik v galeriji

Umetnostna galerija Maribor išče tehnika v galeriji.

Delovne naloge vključujejo postavljanje in podiranje razstav, izdelavo manj zahtevne razstavne opreme, opravljanje osnovnih mizarskih, pleskarskih in kovinarskih del za potrebe razstav in zavoda, opravljanje manjših popravil in vzdrževalnih del na stavbi zavoda ter podobno.

Za prijavo je potrebna srednja splošna ali strokovna izobrazba, delovne izkušnje pa niso zahtevane.

Učitelj šole vožnje

Prometna šola Maribor išče učitelja šole vožnje.

Učitelj poučuje kandidata za voznika o spretnosti vožnje, obnašanju v prometu, vožnji po avtocesti ter varnosti na cesti in ga tako pripravlja za uspešno opravljanje vozniškega izpita, kandidata opozarja na napake, ki jih naredi in mu svetuje o pravilnih postopkih vožnje, vodi natančno evidenco o številu vplačanih učnih ur in podobno.

Za prijavo je višja strokovna izobrazba oziroma prejšnja višješolska, enoletne delovne izkušnje ter veljavno dovoljenje za učitelja vožnje kategorije B.

Delavec v laboratoriju

Zdravstveni dom dr. Adolfa Drolca Maribor išče zdravstvenega sodelavca v območni enoti splošnega zdravstvenega varstva, natančneje v službi za laboratorijsko diagnostiko.

Delovne naloge vključujejo pripravo delovnih prostorov in laboratorijskega materiala za delo, sprejem pacientov, svetovanje pacientom glede pravilnega odvzema biološkega materiala, sprejem vzorcev, identifikacijo vzorcev in shranjevanje vzorcev, odvzem venske, kapilarne krvi in drugega biološkega materiala ter podobno.

Za prijavo je potrebna visokošolska izobrazba prve stopnje oziroma prejšnja visokošolska strokovna naravoslovne smeri, opravljen strokovni izpit za poklic laboratorijskega sodelavca, delovne izkušnje pa niso zahtevane.

Delovna mesta na Ptuju in v okolici

Zdravstveni reševalec

Zdravstveni dom Ptuj išče zdravstvenega reševalca za opravljanje del in nalog v enoti reševalnih in sanitetnih prevozov.

Za prijavo je potrebna srednja splošna ali strokovna izobrazba s področja zdravstvene nege, šestmesečne delovne izkušnje, vpis v register zdravstvenih delavcev ter opravljen strokovni izpit iz zdravstvene dejavnosti.

Delo v skladišču

Družba za proizvodnjo Blue Kompany išče delavca v skladišču blaga za oblazinjeno pohištvo.

Delo obsega pripravo, pakiranje ter pošiljanje blage za oblazinjeno pohištvo.

Za prijavo je potrebna nižja poklicna izobrazba ali srednja poklicna izobrazba, delovne izkušnje pa niso zahtevane.

Voznik strojnik

Elektro Maribor išče voznika strojnika.

Delovne naloge vključujejo opravljanje voženj, upravljanje z avtodvigali, opravljanje preventivnega vzdrževanja vozil in mehanizacije, urejanje delovnega okolja ter upravljanje gradbene mehanizacije.

Za prijavo je potrebna srednja poklicna izobrazba s področja elektrotehnike ali energetike, opravljen vozniški izpit B, C, E in G kategorije, delovne izkušnje pa niso zahtevane.

Gradbeni delavec

Podjetje za nizke gradnje Asfalti Ptuj išče gradbenega delavca oziroma asfalterja.

Delovne naloge vključujejo vgrajevanje asfaltnih zmesi, pripravo delovnega prostora na gradbišču, pripravo gradbenega materiala, delovnih orodij in naprav na gradbišču, manipulacijo gradbenega materiala na gradbišču, pomožna dela pri asfaltiranju, čiščenje in pospravljanje materialov ter podobna dela.

Za prijavo je potrebna nižja poklicna ali osnovnošolska izobrazba ter šestmesečne delovne izkušnje.

Računovodja

Osnovna šola Cirkovce išče poslovnega sekretarja oziroma računovodjo.

Delovne naloge vključujejo administrativno in računovodsko delo v javnem zavodu, pripravo podatkov in analiz za poslovne odločitve in načrtovanje dela, pripravljanje finančnih zahtevkov, obračun položnic in podobna dela.

Za prijavo je potrebna visokošolska izobrazba druge stopnje oziroma prejšnja visokošolska univerzitetna s področja ekonomije, delovne izkušnje pa niso zahtevane.

Delovna mesta v Pomurju

Veterinar

Veterinarske storitve Veterina Škarica išče v Murski Soboti veterinarja za delo v mali praksi.

Za prijavo je potrebna visokošolska izobrazba druge stopnje oziroma prejšnja visokošolska univerzitetna s področja veterinarstva.

Svetovalec v pravosodju

Okrožno sodišče v Murski Soboti išče svetovalca v pravosodju v uradu predsednika sodišča.

Delovne naloge vključuejo opravljanje strokovnih del v postopkih pri pravosodnih organih, sodelovanje na sejah in glavnih obravnavah, spremljanje in proučevanje prakse pravosodnega organa in strokovne literature, pripravo poročil, analiz in informacij, strokovnih referatov in navodil, pravnih mnenj in vlog, vodenje in koordiniranje dela osebja organa ter podobne naloge.

Za prijavo je potrebna visokošolska izobrazba prve stopnje oziroma prejšnja visokošolska strokovna ter sedemmesečne delovne izkušnje.

Naravovarstveni sodelavec 

Javni zavod Krajinski park Goričko išče naravovarstvenega sodelavca.

Delovne naloge vključujejo zbiranje, urejanje in pripravo podatkov za oblikovanje strokovnih gradiv, pomoč pri pripravi predpisov in drugih gradiv, operativne naloge z delovnega področja, sodelovanje pri pripravi manj zahtevnih gradiv s predlogi ukrepov, vodenje in nadzor delovnega procesa ter podobno.

Za prijavo je potrebna srednja splošna ali srednja strokovna izobrazba ter šestmesečne delovne izkušnje.

Pek

Podjetje Štručka išče peka. Delovne naloge vključujejo pripravo, oblikovanje in peko kruha ter pekovskega peciva.

Za prijavo je potrebna srednja poklicna izobrazba ter enoletne delovne izkušnje.

Avto klepar

Avtohiša Meško išče v Murski Soboti avtokleparja.

Delovne naloge vključujejo kleparska dela na osebnih in tovornih vozilih, pripravo za barvanje, barvanje in poliranje motornih vozil, avtomehanična dela ter podobno.

Za prijavo je potrebna nižja poklicna izobrazba ter triletne delovne izkušnje.

Starejše novice