Na Tržaški cesti v Mariboru je prišlo do prometne nesreče, v kateri sta trčila osebna avtomobila. Na kraju so policisti, gasilci in tudi reševalci.

Po podatkih Uprave Republike Slovenija za zaščito in reševanje je ob 12.09 prišlo do prometne nesreče v Mariboru na Tržaški cesti, natančneje v križišču s Ptujsko cesto in Cesto proletarskih brigad.

Kot je za zdaj znano, sta v enem bolj prometnih križišč trčila osebna avtomobila, na kraju nesreče pa so prisotni tako mariborski policisti kot tudi gasilci in reševalna služba.

Več informacij o nesreči za zdaj ni znanih, prav tako niso znane poškodbe udeležencev v nesreči.

Komentarji (2)

MarioM (ni preverjeno)

Baje sploh ni počilo....sta se pa 2 vozili zaleteli in je bilo slišati trk v neposredni bližini .

Levi parkl (ni preverjeno)

Avtomobilske pnevmatike so kot posledica nenadnega zaviranja zaradi visokega trenja razmeroma prožbe tekalne površine ob stiku z asfaltom sproščale visoko frekvenčne zračne vibracije/tresljaje (t.j. zvoke). Kmalu za tem pa se je slišal še glasen pok, ki je bil posledica hitre sprostitve večje količine kinetične energije v mehansko. Natančneje - trk dveh teles v gibanju povzroču deformacijo sprednjeih delov individualnih šasij dveh homologiranih štiri kolesnih osebnih motornih vozil udeleženih v cestnem prometu z urejeno registracijo vozil in pripadajočima zavarovanjima v cestnem prometu.

In reply to by MarioM (ni preverjeno)

Starejše novice