Na družbenem omrežju Facebook se masovno deli grozljiva zgodba o dveh pogrešanih psih. Enega so sedaj našli na železniških tirih, mrtvega, a nedotaknjenega. O drugem ni sledu. Priložene fotografije niso za občutljive.

Kot je zapisal lastnik pogrešanih psov, je 23. junija izginila njihova psička Pika skupaj z malim Bobijem. Po skoraj dveh mesecih je lastnik od članov lokalnega lovskega društva prejel obvestilo, da je bila psička Pika najdena ob progi in da jo je verjetno povozil vlak.

»Sedaj mi pa povejte, kdo koga dela neumnega. Dva meseca ne nje ne Bobija ni videl nihče. Vsi so bili obveščeni, lovsko društvo, policija. Vse se je preiskalo in sedaj se je čudežno pojavila ob progi in po slikah niti malo ne kaže na srečanje z vlakom,« je ob objavi mrtvega psa zapisal lastnik.

Tako sedaj prosi prav vse za mnenja ali dodatne informacije o dogodku.

Na družbenem omrežju Facebook je objava dobila veliko odzivov, saj jo je delilo tudi Društvo za zaščito živali Maribor, kjer pa uporabniki izpostavljajo to, da bi žival izgledala drugače, če bi jo zbil vlak. »Moje mišljenje, če bi jo zbil vlak, bi 'drugače' izgledalo. Tukaj se mi zdi, da je bila položena tja, samo da so jo slikali in pač 'napletli' to 'zgodbico',« je zapisala ena izmed uporabnic.

Vir: Gregor Zeep
Vir: Gregor Zeep
Vir: Gregor Zeep

Komentarji (2)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
No Name (nepreverjen)

V veliki večini primerov psi in mačke pri povoženju z vlakom končajo na tak način kot da jih položiš na prage zaradi njihove manjše velikosti in jih ne kotali pod vlakom. Večje živali kot so npr. srne in jeleni pa raztrga. Videno iz prve roke že večkrat.

Heh (nepreverjen)

Ne, ne, ti ne razumeš. Lastnik je gledal čisto vse epizode CSI, da ne govorimo o CSI:NY in CSI: Miami.
Kaj ni bolj razumljivo, da je nekdo te živali ugrabil (ker izgledajo tako prestižne in drage) in se je zdaj, čez 2 meseca, po vseh možnih neuspelih iskalnih akcijah, kar naenkrat prestrašil in odločil zakriti svoje sledi tako, da... žival ubije in položi na tire. To je neizmerno bolj logično.

In reply to by No Name (nepreverjen)

Starejše novice