Foto: Darja Verlič
Policiste Policijske uprave Maribor obravnavajo kršitev javnega reda in miru, saj je 32-letna občanka napadla zaposlenega v državnem organu in ga poškodovala.

Policisti Policijske postaje Ptuj so včeraj, 18. maja, v popoldanskem času v prostorih enega od državnih organov na Ptuju obravnavali kršitev javnega reda in miru.

32-letna občanka je razgrajala ter najprej verbalno napadla 41-letnega Ptujčana, ki je zaposlen v navedenem državnem organu. Nato ga je tudi poškodovala oziroma mu je prizadejala lahke telesne poškodbe, zaradi česar je uslužbenec iskal zdravniško pomoč. 

Po neuradnih informacijah, ki smo jih prejeli v uredništvu Ptujinfo, je do napada prišlo na ptujski izpostavi Finančne uprave Republike Slovenije. Napadalka naj bi se po incidentu sama oglasila na policiji.

Kršiteljici prekrška, ki je hkrati tudi osumljenka kaznivega dejanja, je bil izdan plačilni nalog. Prav tako bo zoper njo podana kazenska ovadba, v kolikor bo podan utemeljen sum, da je storila kaznivo dejanje povzročitve lahke telesne poškodbe

Kaj so še obravnavali mariborski policisti?

Mariborski operativno komunikacijski center je med 5. uro včeraj in 5. uro danes prejel 213 klicev, od tega 81 interventnih oziroma takšnih, da je bilo potrebno posredovanje policije. V tem času so obravnavali dva primera nedovoljenega prehoda državne meje.

V opisanem času so obravnavali tudi:

  • 14 kaznivih dejanj,
  • 13 prometnih nesreč I. kategorije,
  • tri prometne nesreče II. kategorije, v katerih so se tri osebe lažje telesno poškodovale,
  • štiri povoženja divjadi,
  • eni kršiteljici cestno-prometnih predpisov so zasegli vozilo, ki ga je vozila,
  • 12 prijav kršitev javnega reda in miru, 11 na javnih krajih in eno v zasebnih prostorih,
  • dve nesreči pri delu.

Komentarji (5)

pohorskisvizec

Babo na psihiatrijo !

Ajgor (ni preverjeno)

No...slišal si samo eno stran, ki je za povrhu praviloma še pristranska. Vprašanje kaj je bilo tisto, kar jo je pripeljalo do takšnega dejanja. Državni uslužbenci znajo bit izjemno ošabni in nesramni....ne trdim da je tako...ampak se ne bi čudil, da je bil na drugi strani tak primerek. Verjetno obstaj tudi druga stran te zgodbe.

In reply to by pohorskisvizec

Omg (ni preverjeno)

Sigurno neka prepita haložanka.

per (ni preverjeno)

Omg @@@ Tvoj oče ,ko te ,delal ziher ni bil trezen 100 %

In reply to by Omg (ni preverjeno)

insekt (ni preverjeno)

Glede na to da bom zdaj "svobodni" in nam že napovedujejo višje davke za to svobodo, delat pa nebo treba nikomur, saj nismo hlapci, lahko pričakujemo več podobnih incidentov 😁

Starejše novice