Malo po 4. uri je prišlo na bencinskem servisu na počivališču Lormanje do poskusa oboroženega ropa. Zamaskirana moška sta s pištolami vstopila, a kmalu pobegnila.

Na počivališču Lormanje ob avtocesti A5 Maribor - Murska Sobota sta dva zamaskirana moška s pištolama v rokah vstopila v bencinski servis. Prvi je bil po podatkih policije visok okoli 180 centimetrov, drugi pa 170 centimetrov, oba pa sta bila oblečena v črna oblačila.

Kričanje močnejše od pištol in mask

Kljub orožju in nevarnosti pa jima ni uspelo izpeljati svojega načrta. Takoj po vstopu se ju je namreč uslužbenka prestrašila in močno zakričala, kar je oba tako zmedlo, da sta se obrnila in pobegnila neznano kam, so sporočili mariborski policisti.

Med dejanjem ni bil nihče poškodovan, neznana oborožene moška pa med dejanjem nista ničesar zahtevala in nista ničesar odtujila, saj jima je to s kričanjem preprečila prodajalka.

Policisti sicer omenjena moška še vedno iščejo. Zato vse, ki bi karkoli vedeli o dejanju ali storilcih, da to sporočijo policiji na telefonsko številko 113 ali pa na anonimno telefonsko številko 080 1200.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice