Slika je simbolična.
24-letna voznica se ni zmenila na ustavljanje policistov in je pospešeno odpeljala naprej in posledično zapeljala s ceste. Nato je odklonila preizkus alkoholiziranosti in strokovni pregled. Poglejte, kaj jo čaka.

Policisti so včeraj, okrog 10. ure, zaradi prometnega prekrška ustavljali voznico osebnega avtomobila, ki ni ustavila in je odpeljala pospešeno naprej

Policisti so zapeljali zanjo, tedaj pa je 24-letna voznica na območju Dogoš zapeljala s ceste, pri tem se ni poškodovala. 

Odrejen ji je bil preizkus alkoholiziranosti, ki ga je odklonila, prav tako pa je odklonila tudi strokovni pregled. Odrejeno ji je bilo pridržanje, sledi pa obdolžilni predlog. 

Namesto 90, s hitrostjo 168 kilometrov na uro

Policisti Policijske postaje Slovenska Bistrica so imeli včeraj zvečer, med opravljanjem nadzora cestnega prometa in izvajanjem meritev hitrosti, v postopku voznika, ki je osebni avtomobil, izven naselja Slovenska Bistrica, kjer je hitrost vožnje omejena na 90 kilometrov na uro, vozil s kar 168 kilometrov na uro. 

Začasno mu je bilo odvzeto vozniško dovoljenje, zoper njega bo podan obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

Kaj so še obravnavali mariborski policisti?

Mariborski operativno komunikacijski center je med 5. uro včeraj in 5. uro danes, prejel 189 klicev, med 89 interventnih oziroma takšnih, da je bilo potrebno posredovanje policije.

V opisanem času so obravnavali tudi:

  • 14 kaznivih dejanj,
  • 15 prometnih nesreč I. kategorije,
  • dve prometni nesreči II. kategorije,
  • en voznik je bil pridržan,
  • dve vozili sta bili zaseženi voznikoma,
  • sedem prijav kršitev javnega reda in miru, štiri v zasebnem prostoru in tri na javnem kraju.

Komentarji (2)

mbot (ni preverjeno)

Neusmiljena voznica postala neusmiljena peška

BOZIDARKAPUCINAR (ni preverjeno)

zaradi vas je podivjala ,vemo česa ste zmožni

Starejše novice