Slika je simbolična.
Policisti Policijske uprave Maribor so imeli v zadnjem dnevu polne roke dela. Med drugim so obravnavali dva Afganistanca, ki sta nedovoljena vstopila na območje Slovenije.

Policisti Policijske uprave Maribor so včeraj ob 10. uri v kraju Obrež izsledili dva državljana Afganistana. V postopku je bilo ugotovljeno, da sta prečkala državno mejo iz smeri Hrvaške ter da ne izpolnjujeta pogojev za vstop v Slovenijo. 

Po končanem postopku sta bila odpeljana v center za tujce.

Vlom v hišo

Neznani storilec je včeraj okrog 21. ure vlomil v stanovanjsko hišo v Prepužu na območju občine Slovenska Bistrica. Lastnik je oškodovan za približno 2.000 evrov.

Kaj so še obravnavali mariborski policisti?

Policisti operativno komunikacijskega centra Policijske uprave Maribor so v zadnjem dnevu prejeli 304 klice, med katerimi je bilo 87 interventnih dogodkov. Od tega:  

  • 13 obvestil s področja kriminalitete, največ je bilo tatvin in poškodovanja tuje stvari,  
  • 22 prometnih nesreč, v 20 prometnih nesrečah je nastala zgolj gmotna škoda, v dveh prometnih nesrečah sta bili dve osebi lahko telesno poškodovani,
  • deset obvestil v zvezi s kršitvami javnega reda in miru, od tega šest kršitev javnega reda na javnem kraju in štiri kršitve v zasebnih prostorih.  

Komentarji (4)

Branko59 (ni preverjeno)

Na vagone in iz Slovenije

orožnik (ni preverjeno)

Nasvet policistom, ko vidite migranta v notranjosti Slovenije, se obrnite vstran, še niste pogruntali, da jih levičarska vlada vabi, vsak dobi azil, pa makar z "lufta" padel, vas pa posiljujejo z ogromno dela z papirologijo. Vam še ni jasno, da vsakega, ki ga popišete in zavedete v evidence, nam ga lahko bilo kdaj vrne druga država, ker ste ga pač vi prvi registrirali, in, levičarska štala bo enkrat polna.......Tisti kurčevi "grebalni" dodatek za uspešnost pa je zanemarljiv proti škodi, ki ste jo povzročili državi.

pohorskisvizec

Via Afganistan!

zobna pasta za drek (ni preverjeno)

povabili bi jih na Lent na čevape ter kajmak....

Starejše novice