Slika je simbolična.
Ponoči so policisti, gasilci in reševalci obravnavali moškega, ki je grozil s skokom z mostu.

Kranjski policisti, gasilci in reševalci so ponoči na Delavskem mostu pomagali moškemu, ki je grozil, da bo skočil z mostu. 

Po pogovoru je prestopil na varno stran ograje. Prevzela ga je zdravniška služba.

S Policijske uprave Kranj so dodali, da je bil ključen dejavnik pristop in velika volja do pozitivne rešitve situacije, ki je na koncu vodila do ohranjenega življenja.

»Naša dolžnost je varovanje življenj in storili bomo vse, da ga zavarujemo,« so še zapisali.

Komentarji (3)

Mbb (ni preverjeno)

Naša dolžnost je varovanje življenj in storili bomo vse, da ga zavarujemo,« so še zapisali.....tudi z VODNIMI TOPI ..

Goodhelp

Dober dan vsem, moje ime je Gisela iz Nemčije. Rada bi se zahvalila velikemu dr. Okpa, da mi je pomagal in obnovil moj pokvarjen zakon, nikoli nisem verjela, da bi lahko spet dobila moža, potem ko sva se ločila že 2 leti in sem bila poskušal sem na vse načine, da bi ga dobil nazaj, kar mi je velikokrat spodletelo in sem se odločil, da ne bom več poskusil, vendar šele, dokler nisem naletel, kako je ta veliki Človek po imenu Dr Okpa nekomu obnovil razpadli zakon, ki je trajal 7 let, in bil sem presenečen, ker je bil moj komaj 2 leti . Morala sem mu torej poskusiti, če mi lahko tudi pomaga, kar je storil s svojimi močmi, in če na kratko povem, zdaj imam moža doma in živiva srečno skupaj kot še nikoli. Dr. Okpa želim ceniti in priporočati vsem, ki potrebujejo pomoč na katerem koli področju svojega zakonskega ali partnerskega življenja, in zagotavljam vam, da bo dr. Okpa obnovil in prinesel enotnost v vaš pokvarjen dom. Lahko ga kontaktirate po e-pošti: [email protected] ali pokličete na +27653527813.

Najlepša hvala, dr Okpa.

Fischer (ni preverjeno)

Pustili bi ga, da skoči. Halo?

Starejše novice