Slika je simbolična.
Štajerski policisti so ujeli prehitrega voznika motornega vozila, ki je divjal s 125 kilometri na uro na območju, kjer je hitrost omejena na 50 kilometrov na uro.

Mariborski operativno komunikacijski center je med 5. uro včeraj in 5. uro danes prejel 237 klicev, od tega 70 interventnih oziroma takšnih, da je bilo potrebno posredovanje policije. V tem času so obravnavali dva primera nedovoljenega prehoda državne meje.

V opisanem času so obravnavali tudi:

  • 13 kaznivih dejanj,
  • pet prometnih nesreč I. kategorije,
  • eno prometno nesrečo II. kategorije,
  • dve povoženji divjadi,
  • enemu kršitelju cestno-prometnih predpisov so zasegli vozilo, ki ga je vozil,
  • devet prijav kršitev javnega reda in miru, štiri na javnih krajih in pet v zasebnih prostorih,
  • požar

V naselju s 125 kilometri na uro

Policisti Policijske postaje Ormož so včeraj v okolici Ormoža, v naselju, kjer je hitrost omejena na 50 kilometrov na uro, izmerili hitrost vozniku motornega kolesa. 

Z ročnim laserskim merilnikom mu je bila izmerjena hitrost kar 125 kilometrov na uro. S tem je dovoljeno hitrost prekoračil za kar 75 kilometrov na uro. 

Vozniško dovoljenje mu je bilo odvzeto, podan bo obdolžilni predlog na pristojno okrožno sodišče.

Obravnavana državljana Afganistana

V Hočah sta bila včeraj zvečer obravnava dva tujca, in sicer državljana Afganistana. Zaprosila sta za mednarodno zaščito in bila odpeljana v azilni dom.

Tatvina goriva

Policisti Policijske postaje Maribor II obravnavajo tatvino goriva iz tovornega vozila, parkiranega v Mariboru. Materialna škoda  po nestrokovni oceni znaša 2000 evrov.

Komentarji (1)

Matejko (ni preverjeno)

Postavite radar na ulici Proletarskih brigad , Dravograjski ,Kardeljevi ,Knafelčevi ,Betnavski ...in boste imeli več rekordov na dan .Tukaj potekajo nočne dirke motorjev in avtomobilov .

Starejše novice